Actriţă celebră, anunţ cutremurător: Mi-au spus să mă pregătesc de MOARTE VIDEO şocant

„Pregăteşte-te să mori. Nu mai ai nicio salvare!“ Selma Blair povesteşte coşmarul de după diagnosticul de scleroză multiplă.

24 aug. 2021, 22:46
Actriţă celebră, anunţ cutremurător: Mi-au spus să mă pregătesc de MOARTE VIDEO şocant

Actrița Selma Blair, în vârstă de 49 de ani,  apare într-un documentar cu puternic impact emoțional despre lupta ei cu scleroza multiplă, în ipostaze greu de imaginat.

Ea face mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a făcut chimioterapie pentru a scăpa de această boală cumplită.

Documentarul numit „Introducing, Selma Blair”, care va avea premiera la sfârșitul lunii octombrie, conține detaliile actriței.  Potrivit ei, medicii i-au spus „să se pregătească de moarte pentru că se luptă cu această boală nemiloasă”. Selma a primit diagnosticul de scleroză multiplă în 2018, iar ulterior, a făcut nenumărate ședințe chinuitoare de chimioterapie. Vedeta și-a pierdut părul, mobilitatea și a făcut un transplant de celule stem, lucruri care aproape au distrus-o fizic și psihic, potrivit csid.ro

Cu toate acestea, fiul său, Arthur, a ajutat-o să depășească momentele grele și să-și recapete sănătatea.

Iată declarația făcută de Selma Blair

„Mi-au spus să mă pregătesc de moarte. Nu pentru că am scleroză multiplă, ci pentru că mă lupt cu această boală.

Mă simt de parcă aș fi în filmul lui Tom Hanks, „Naufragiatul”, unde el este blocat pe o insulă”, spune Selma Blair în videoul care promovează documentarul.

Documentarul vine ca o minune pentru celebra actriță, care a crezut că își va filma ultimele zile din viață.

Selma Blair a învins boala cumplită și s-a întors la marea ei iubire, echitația.

Actrița a spus că „vrea ca acest documentar să le fie sprijin celor care se confruntă cu această boală și își dorește ca experiența ei să le dea încredere și putere acestora că pot învinge scleroza multiplă”.

Recent, și actrița Christina Applegate a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă.

Vedete cu boli cronice grave. Motivul pentru care Bono de la U2 poartă mereu ochelari de soare

Deși ai crede că vedetele de la Hollywood au întrega lume la picioare, ele nu sunt scutite de afecțiuni și boli. Știai că celebra Sia suferă de o afecțiune care poate duce la scădere în greutate, tremurături și poate face ca ochii să pară mai ieșiți din orbită? Sau că Tom Hanks are diabet tip 2?

Instagram retrage funcția de „swipe-up”. Motivul pentru care s-a luat această decizie

Sia – Boala Graves. Cântăreața suferă de o afecțiune care poate duce la scădere în greutate, tremurături și poate face ca ochii să pară mai ieșiți din orbită. În 2010, ea a scris pe Twitter: „Nu sunt nebună! Am boala Graves! Tremurăturile, nervii. Nebunia! La revedere, tiroidă. O să te neutralizez cu radioactivitate”.

George Clooney – Durere cronică. Actorul suferă de durere cronică după ce a suferit o lovitură puternică, în timpul filmărilor „Syriana”, din 2005.

Bella Hadid – Boala Lyme. Boala Lyme se crede că apare după mușcătura de căpușă.

Selma Blair – Scleroză multiplă. Actrița suferă de scleroză multiplă, fiind diagnosticată în 2018. Scleroza multiplă este boală autoimună cronică ce atacă sistemul nervos central. Aceasta poate duce la probleme motorii și de vorbire.

Michael J. Fox – Boala Parkinson. Actorul a fost diagnosticat pe când avea 30 de ani. Boala Parkinson se manifestă prin probleme de mișcare și tremurături.

Bono – Glaucom. Solistul de la U2 suferă de glaucom, o afecțiune a ochilor care îl face să fie foarte sensibil la lumină, motiv pentru care cântărețul apare întotdeauna cu ochelari de soare la ochi.

Selena Gomez – Lupus. Artista suferă de boala autoimună lupus, care apare atunci când sistem imunitar atacă propriul țesut sau organe.

Alertă de incendiu Spitalul de copii „Marie Curie”. Planul Roşu a fost activat

Nick Jonas – Diabet tip 1. A fost diagnosticat atunci când avea 16 ani.

Jack Osbourne – Scleroză multiplă. Fiul lui Ozzy Osbourne suferă de scleroză multiplă, diagnosticată în 2012, când avea doar 26 de ani.

David Beckham – Astm. Sportivul a dezvăluit că are această boală respiratorie, într-o formă ușoară, de când era copil. El folosea deseori inhalatorul după meciuri.

Charlie Sheen – HIV. Actorul din „Doi bărbați și jumătate” a dezvăluit că are HIV în 2015.

Tom Hanks – Diabet tip 2. Actorul celebru spune că are diabet din cauza dietei necorespunzătoare și a alegerilor nesănătoase din tinerețea lui.

Lady Gaga – Fibromialgie. Afecțiunea se manifestă prin durere a mușchilor din tot corpul, epuizare, insomnie și probleme cu memoria.

Gigi Hadid – Boala Hashimoto. Fotomodelul se confruntă cu inflamații și reneție de apă.

Morgan Freeman – Fibromialgia. Actorul are dureri cronice în tot corpul.

Mariah Carey – Tulburare bipolară. Această afecțiune e caracterizată prin schimbări bruște de dispoziție.