PACALELI 1 APRILIE 2016: De ce se fac păcălelile numai până la ora 12. Ce se întâmplă dacă fata păcăleşte băiatul

Păcăleli 1 aprilie 2016. În România, tradiţia păcălelilor de 1 aprilie începe în 1919, odată cu adoptarea calendarului Gregorian. Dar obiceiul este mult mai vechi: romanii serbau, începând cu 25 martie, Hilaria - echinocţiul de primăvară şi renaşterea naturii.

RomaniaTV.net
31 mart. 2016, 14:29

PACALELI 1 APRILIE 2016. Nu se fac nunţi şi cununii: vechile superstiţii mai spun şi că ziua de 1 aprilie este total contraindicată pentru astfel de evenimente, pentru că… numai fericite nu vor fi. Fie că mirii nu vor avea parte de „casă de piatră” şi se vor despărţi, fie că relaţia va merge prost, susţinută prin sacrificiul soţului, care va trăi sub papucul soţiei!

Dacă o femeie păcăleşte bărbatul care o consideră agreabilă, se pare că este de bun augur – soarta le-a rezervat o relaţie frumoasă, poate chiar o căsătorie. 

Veşti bune pentru părinţi: dacă au copii născuţi pe 1 aprilie, nu mai trebuie să-şi facă griji pentru viitorul lor, fiindcă aceştia vor fi urmăriţi de noroc. În plus, vor fi persoane dotate cu umor, gata oricând să facă farse, dar greu de păcălit.

BANCUL ZILEI: 1 Aprilie

PACALELI 1 APRILIE 2016. Atenţie însă, nu trebuie să-şi încerce norocul la… jocuri de noroc! Fiindcă vor avea parte numai de pierderi.

Păcălelile trebuie făcute doar până la ora 12, la prânz. Dacă sunt făcute mai târziu, nu mai sunt de bun augur.

1 APRILIE. Cele mai amuzante PĂCĂLELI. Iată de ce se fac farse în această zi