Pacienți dați afară din spital pentru că nu respectau distanțarea socială. Afară erau -7 grade VIDEO

Mai mulți pacienți au fost dați afară din secția de Oftalmologie a Spitalului Județean din Bacău, în ciuda faptului că afară se înregistrau doar -7 grade Celsius.

16 feb. 2021, 23:33
Pacienți dați afară din spital pentru că nu respectau distanțarea socială. Afară erau -7 grade VIDEO

Pacienți dați afară din spital pentru că nu respectau distanțarea socială. Conform bacau.net, angajații i-au dat afară pe pacienți pentru că nu respectau normele de distanțare socială, în loc să organizeze un rând de așteptare. Pe aceștia nu i-a interesat că afară se înregistrau -7 grade Celsius.

”Toată lumea afară!; Dumneavoastră ce problemă aveţi? Haideţi afară! Ieşi afară! Ieşi afară! Ieşi afară!; Afară! Toată lumea afară!”, au fost câteva dintre strigătele angajaţilor spitalului.

Citește și: Ambulanţă răsturnată în urma unui accident înfiorător în Vrancea. O pacientă cu COVID-19 a murit

Pacienți dați afară din spital pentru că nu respectau distanțarea socială. Un cetățean a povestit că printre pacienții dați afară din spital se aflau mulți bătrâni și persoane operate cu o zi înainte.

Caz revoltător în Bacău. O minoră este bătută fără milă de mai multe fete

Un incident revoltător a avut loc în satul Plopu, de lângă Dărmăneşti, în Bacău. Se pare că o0 minoră a fost bătută fără milă de mai muşlte adolescente chiar în staţia de autobuz. Fata a fost lovită fără milă lovită cu picioarele și pumnii și trasă de păr de trei agresoare, care par tot minore. Toată scena a fost transmisă live, pe contul de Facebook.

Cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare susține că victima este lipsită de sprijin de partea părinților, deoarece tatăl a suferit un accident vascular.

„Cred ca cineva ar trebui sa ia masuri in privinta abuzurilor asupra minorilor. Sunt fete din Plopu batausele si profita de faptul ca acea fetita neajutorata nu are sprijin parintesc deoarece tatal fetei a suferit un accident vascular. Autoritatile ar trebui sa se sesizeze chiar si conducerea scoli Plopu Darmanesti!!!”, scrie cel care a postat imaginile pe Facebook.

În urma scandalului iscat după postarea clipului, IPJ Bacău s-a autosesizat și a verificat situația, identificând persoanele implicate. S-a dovedit că toate erau minore, eleve a școlii din localitate.

În referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c., într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal de poliție Cătălina Păduraru.