Pagubă de mii de euro pentru Brigitte Sfăt. Ce ţeapă a luat după ce a vrut să-și cumpere o casă în Dubai

Brigitte Sfăt şi soțul ei, Florin Pastramă, au avut parte de o țeapă de zile mari în momentul în care au dorit să-şi cumpere o lcouinţă în Dubai. Mai precis, cei doi au achitat un avans, apoi au aflat că preţul total a crescut cu 40.000 de euro.

22 sept. 2022, 10:00
Pagubă de mii de euro pentru Brigitte Sfăt. Ce ţeapă a luat după ce a vrut să-și cumpere o casă în Dubai
Pagubă de mii de euro pentru Brigitte Sfăt. Ce ţeapă a luat după ce a vrut să-și cumpere o casă în Dubai

Pagubă de mii de euro pentru Brigitte Sfăt. Vedeta şi soţul ei au mers în Dubai pentru achiziționarea unei case, însă lucrurile s-au complicat după ce au oferit un avans de 5.000 de euro. După câteva săptămâni, cei doi au fost anunțați că vila din Dubai va costa cu 40.000 de euro în plus, ceea ce i-a făcut să renunțe la locuinţă. Mai mult, nu au reuşit nici până acum să-şi recupereze banii daţi avans!

Citeşte şi: Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce casa de modă Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri: „N-am ştiut că este ilegal să vinzi ceva cu logo. Nu ne-a îndrumat nimeni”

„Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro. M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5.000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei, iar eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă pentru SpyNews.

Citeşte şi: Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă: „Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit”

Vedeta speră să primească banii înapoi, mai ales că cei care îi vindeau casa din Dubai i-au arătat acumcă banii au fost transferați și că urmează să-i primească. De atunci, a trecut ceva timp, iar baniji tot nu i-au intrat în cont! „N-am mai luat-o, m-au păcălit că-mi dau banii și nu mi i-au mai dat. Acum au zis că o să mi dea, încă n-au intrat la mine în cont, dar sper să nu mă mintă. Mi-au arătat cu POS-ul că mi-au făcut transfer, alea, alea, n-am înțeles sistemul ăsta de mincinoși. Îți dai seama, s-au folosit de banii mei atâta timp. N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla, dar se pare că peste tot sunt escroci”, a mai spus Brigitte Sfăt.