Paleologu, pregătit să candideze contra lui Chiliman

Vicepreședintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri seară, la B1 Tv, că a fost luat în calcul pentru a candida din partea partidului la Primăria Capitalei, dar, "cel mai probabil", va candida la Primăria Sectorului 1, unde "bătălia este foarte grea" și de aceea este o provocare.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 12:50
Paleologu, pregătit să candideze contra lui Chiliman

„Am fost luat în discuţie (pentru a candida la Primăria Capitalei – n.r.), dar cel mai probabil voi candida la Primăria Sectorului 1 şi sunt foarte bucuros”, a afirmat Paleologu.

El a explicat că formula „cel mai probabil” înseamnă că va fi candidatul PDL la Primăria Sectorului 1 în proporție de 99%. „E foarte bine aşa. Dacă reuşesc să fac ce-mi propun la Primăria Sectorului 1, mă legitimez. Poți face mai multe într-o comunitate mică. Bucureștiul e foarte mare și e greu să faci lucruri cu adevărat vizibile”, a mai declarat Paleologu.

Vicepreședintele PDL a evitat să se pronunțe asupra profilului de candidat pe care ar trebui să îl aibă democrat-liberalii pentru Primăria Capitalei, menționând că de acum îl interesează „bătălia” pentru Primăria Sectorului 1, care este „foarte grea”.

„Fără îndoială este cea mai grea din București, dar tocmai de aceea pentru mine este o provocare cu adevărat importantă”, a mai spus Paleologu.

Primăria Sectorului 1 este condusă în prezent de liberalul Andrei Chiliman.