Paleologu: Promovarea UNPR e singurul nostru răspuns la ce se întâmplă în stradă?

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marţi, pentru Mediafax, referitor la propunerea ca funcţia de ministru de Externe să fie ocupată de Cristian Diaconescu, că el are o întrebare: "Promovarea UNPR e singurul nostru răspuns la ce se întâmplă în stradă?".

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 11:20
Paleologu: Promovarea UNPR e singurul nostru răspuns la ce se întâmplă în stradă?

„Premierul nu m-a consultat, iar eu nu îmi dau cu părerea neîntrebat. Am doar o întrebare: promovarea UNPR e singurul nostru răspuns la ce se întâmplă în stradă?”, a declarat Paleologu, pentru Mediafax.

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că sunt „şanse mari” ca liderul UNPR Cristian Diaconescu să fie propus pentru funcţia de ministru de Externe.

Întrebat ce şanse ar fi ca Diaconescu să ocupe acest post, având în vedere că UDMR ar fi anunţat că este de acord cu această nominalizare, Sever Voinescu a spus: „E o şansă bună, sunt şanse mari ca domnul Diaconescu să fie noul ministru de Externe”.

Premierul Emil Boc a anunţat că va trimite în cursul zilei de marţi preşedintelui Traian Băsescu o propunere pentru postul de ministru al Afacerilor Externe, dar nu a precizat care va fi persoana nominalizată.

El nu a dorit nici să răspundă dacă senatorul UNPR Cristian Diaconescu este cel care va fi propus pentru această funcţie.

Surse politice au declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX că senatorul UNPR Cristian Diaconescu este propunrea PDL pentru şefia MAE.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost revocat din funcţie, luni, de către premierul Emil Boc, motivul invocat fiind afirmaţiile acestuia la adresa protestatarilor.