Pancu se desparte de Rapid: 99 la sută, finala Cupei a fost ultimul meu meci

Atacantul rapidist Daniel Pancu a declarat, miercuri seară, că finala Cupei României-Timişoreana, pierdută cu Dinamo, scor 0-1, a fost, în proporţie de 99,99 la sută, ultimul său meci la Rapid.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 05:32
Pancu se desparte de Rapid: 99 la sută, finala Cupei a fost ultimul meu meci

„În ceea ce mă priveşte, în proporţie de 99.99 la sută, acesta a fost ultimul meu meci pentru Rapid. Mi-am dorit enorm să închei această perioadă cu lucruri frumoase în tricoul Rapidului, cu un trofeu. Din păcate nu s-a putut şi viaţa merge mai departe. Dacă s-ar fi dorit prelungirea contractului meu, s-ar fi făcut când m-am accidentat la genunchi. La orice club serios se întâmplă aşa”, a declarat Daniel Pancu.

El a afirmat că nu sunt şanse de prelungire şi că situaţia sa o va regla zilele următoare: „Nu m-am gândit niciun moment la prelungirea contractului, poate pe unii dintre colegii i-a afectat, pe mine nu. E strategia clubului, care are un patron, el ştie cum a gândit mai bine. Probabil va urma o nouă echipă, o nouă eră în viaţa Rapidului, poate va fi o reconstrucţie şi se ve merge pe jucătorii consacraţi. Nu ştiu ce investiţii vor fi, nu e problema mea„.

Pancu a apreciat că Rapid a jucat mai bine decât Dinamo şi a pierdut o şansă de a salva sezonul: „A fost o finală pe care am pierdut-o, nea Mircea Lucescu ne-a vizitat azi să ne încurajeze şi ne-a spus că ştie de la marii jucători că finalele se câştigă nu se joacă. Din păcate, noi am jucat mai bine decât Dinamo, dar ei sunt învingătorii. Azi am pierdut o şansă de a salva acest sezon. Aşteptările au fost mari, dar am clacat de fiecare dată când trebuia să ajungem pe primele locuri în campionat şi acum să câştigăm Cupa”.

Rapid a fost învinsă de Dinamo, miercuri seară, în finala Cupei României-Timişoreana, scor 1-0, dinamoviştii şi rapidiştii fiind acum la egalitate de trofee, 13.