Pandemia a modificat regulile şi în barurile de striptease. Dansatoarele apar la bară goale, dar cu măşti de protecţie

Relaxarea restricţiilor legate de răspândirea pandemiei de coronavirus au dus la deschiderea mai multor tipuri de stabilimente pe teritoriul SUA, între care şi barurile de striptease, toate însă cu reguli stricte în privinţa respectării noilor norme federale sau statale.

18 mai 2020, 09:46

USA Today a realizat un reportaj într-un bar de striptease la graniţa statelor Wyoming şi Colorado. Distanţarea socială impusă aici este de 6 picioare (1,82 metri). Dansatoarele la bară poartă pe faţă bandane sau măşti chirurgicale, de parcă ne-am afla pe un şantier, după cum remarcă autorul articolului, însă accesoriile de piele şi mixurile de corzi, bikini şi lenjerie transparentă ne readuc aminte unde ne aflăm. „Simt cum machiajul îmi transpiră şi se scurge pe sub mască„, se plânge una dintre dansatoare.

Citeşte şi Studiu complet despre cât de mult ne protejează masca de protecţie. Testele pe hamsteri au dovedit eficienţa acestora

Clubul The Den, subiectul reportajul, a avut o petrecere tematică de deschidere, intitulată „Masks on, Clothes off” (Cu mască, fără haine), iar locaţia a fost animată încă din prima zi. Totuşi, în Wyoming, stat afectat destul de puţin de pandemia de coronavirus, măsurile contra COVID-19 nu sunt atât de stricte, iar banii sunt transmişi fără teamă dintr-o mână în alta, deşi sunt potenţiali purtători de viruşi.