Pandemie Coronavirus. Mărturia unui bărbat infectat: „E ca şi cum v-aţi tăia şi aţi pune alcool pe rană”

Un bărbat care a fost diagnosticat cu coronavirus a povestit pe Twitter cum se simte după ce a fost infectat cu virusul COVID-19. 

19 mart. 2020, 07:48
Pandemie Coronavirus. Mărturia unui bărbat infectat: „E ca şi cum v-aţi tăia şi aţi pune alcool pe rană”

Bărbatul în vârstă de 39 de ani spune că infecţia cu coronavirus nu este o simplă gripă şi precizează în postarea sa de pe Twitter că l-au durut cumplit plămânii. 

„Mă durea când respiram. Am fost tratat pentru gripă, am luat Tamiflu, mi-a fost trimis un inhalator acasă. Mi s-a zis să revin dacă mă simt rău, așa că am făcut asta. Azi mă doare foarte rău când respir.

Când merg la baie parcă alerg un maraton. Durerea nu e ca la o raceală. Mă dor plămânii, pur și simplu. E greu de înțeles, Gândiți-vă la o gură de aer rece și durerea pe care o simtiți în plămâni până se încălzesc din nou. Așa ceva e și cu boala asta. Inhalatorul îmi face plămânii să doară și mai tare. Gândiți-vă că e ca și cum v-ați tăia și ați pune alcool pe rană. Cam așa e. Nu e o gripă. Gripa e altceva. E atât de diferită de gripă…”, a spus Justin, în vârstă de 39 de ani, pe Twitter.

Reamintim că noul coronavirus a apărut la sfârșitul lunii decembrie 2019, în Wuhan, China. Acesta provoacă o pneumonie severă cu mortalitate ridicată. 

Citeşte şi Pandemie CORONAVIRUS. Raed Arafat anunţă noi măsuri: Ce nu trebuie să faci în următoarea perioadă