Pandurii – Dinamo 0-0: Remiză pentru Steaua

Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo au remizat, scor 0-0, la Drobeta Turnu Severin, la capătul unui meci în care gorjenii au avut iniţiativa.

RomaniaTV.net
24 apr. 2016, 15:59
Pandurii – Dinamo 0-0: Remiză pentru Steaua

UPDATE: Pandurii – Dinamo 0-0. Un rezultat care o avantajează pe Steaua, aflată pe locul 2, la patru puncte în faţa combatantelor din meciul de la Drobeta Turnu Severin.

Etapa a opta din play-off poate decide în mare măsură cine termină pe podium. Cu 34 de puncte fiecare, Pandurii şi Dinamo luptă pentru locul trei ÎN DIRECT la Digi Sport 1, diseară, de la ora 20:30.

Cu o victorie, alb-roşii le pot lua fața oamenilor lui Edi Iordănescu. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 34, dar oltenii au golaveraj mai bun.

”Ne așteaptă un joc greu, însă suntem pregătiți, asta ne-am dorit, să avem cei mai puternici adversari și asta ne motivează. E un joc care are o miză importantă, cel puțin o poziție în clasament.

Sunt sigur că vor veni determinați, că doresc să reușească să termine cât mai sus. Au o serie de lucruri în favoarea lor, au entuziasm, au o situație financiară mai liniștită decât a noastră. Acel grup va reprezenta Dinamo și sezonul următor, dar eu am încredere în jucători. 
E foarte important să terminăm sezonul cu capul sus și să ne asigurăm șanse pentru locul 3. Dacă învingem Dinamo, asta nu înseamnă ca nu vom încerca să găsim mijloacele potrivite fără să se mai repete momente ca la Târgu Mureș”, a spus Edi Iordănescu. 

La 8 puncte de liderul Astra, gorjenii speră și ei la o minune în ultimele 3 etape, în care întâlnesc Dinamo, Steaua și echipa lui Șumudică. 
Pandurii poate cel mai bine să termine sezonul pe locul 2.

”Matematic, sunt șanse și pentru primul loc, însă sunt realist și va fi extrem de greu pentru că nu suntem la mâna noastră”, a mai spus tehnicianul gorjenilor.

Formațiile probabile

Pandurii: R. Stanca – Ungurușan, Săpunaru, Vasco Fernandes, Acsinte – Ropotan, Răuță – L. Antal, Nistor, Răduț – Hora.

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Marc, Puljic, Olteanu – Mevlja, Ekeng – Rotariu, Palic, Lazăr – Gnohere