PANDURII – STEAUA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Meciul care poate decide titlul

PANDURII - STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 se deschide miercuri, 30 martie, cu meciul dintre Pandurii Tg. Jiu și Steaua, programat de la ora 21:00 și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și în format LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.

30 mart. 2016, 15:02
PANDURII – STEAUA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Meciul care poate decide titlul

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Pandurii Târgu Jiu va primi vizita Stelei, la Turnu-Severin, de la 21:00, în cea de-a patra etapă a play-off-ului. Meciul va fi transmis în direct la Dolce Sport și LIVE cu video și statistici în timp real pe

dolcesport.ro.

Campioana en-titre vine după victoria de moral cu Astra, 2-0 la Pitești. De cealaltă parte, gorjenii sunt neînvinși în ultimele șapte meciuri, dar nu au cunoscut victoria în ultimele patru întâlniri pe teren propriu.

În ceea ce privește clasamentul din play-off, Steaua și Pandurii se află la egalitate de puncte, 29, pe locurile 2, respectiv 3. Diferența este făcută însă de golaverajul superior al alb-albaștrilor, plus 4, față de plus 2 cât au oltenii. Astra e prima în play-off, cu 32 de puncte, însă poate pierde, cel puțin temporar, primul loc, în cazul în care meciul de pe Stadionul Municipal din Turnu-Severin nu se încheie cu o remiză.

Steaua stă mai bine ca Pandurii și când vine vorba de meciurile directe din acest sezon. În turul sezonului regulat, trupa antrenată la acea vreme de Mirel Rădoi s-a impus cu 3-0 la Turnu-Severin. În retur, cele două formații au remizat, scor 1-1, pe Arena Națională.

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Echipele probabile
Pandurii: Stanca – Ungurușan, Săpunaru, Vasiljevic, Grecu – Mrzljak, Ropotan – L. Antal, Nistor, Răduț – Hora;
Antrenor: Edi Iordănescu;
Steaua: Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Stanciu – Ad. Popa, Chipciu, Hamroun – Marica;
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru meciul Pandurii Târgu Jiu – Steaua, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.00, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I, informează frf-cca.ro.

Avram va fi ajutat la cele două linii de Miclos Nagy şi de Alexandru Cerei, rezervă fiind desemnat Bogdan Gheorghe.

Asistenţii adiţionali vor fi Adrian Comănescu şi Dragoş Istrate.

Observatorii partidei au fost desemnaţi Dan Potocianu şi Stan Prodan.

Tot miercuri vor avea loc două partide din play-out. Meciul FC Voluntari – CFR Cluj, programat la ora 16.00, va fi arbitrat de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan, iar partida Concordia Chiajna – CSMS Iaşi, de la ora 18.30, va fi condusă de Marcel Bîrsan.

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Reghe, probleme de lot

 
 Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit problemele pe care le are în lot înaintea meciului de la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

„Meciul cu Pandurii este important pentru noi, avem această problemă cu unii jucători. Varela nu va fi în lot, pentru că are meci la naţională, iar despre jucătorii români de la echipa naţională, cunoaşteţi situaţia şi nu aş vrea să discutăm foarte mult, că nu e corect. Va fi greu, dar trebuie să se refacă, au trei zile la dispoziţie. Cred că işi vor reveni şi vor face un meci bun mâine seară. Sper să nu avem probleme.” a declarat antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul campioanei Steaua Bucureşti nu ştie dacă atacantul Cirprian Marica va fi titular miercuri seară, în partida de la Turnu Severin. 

„Despre Marica, vedem cum decurg antrenamentele de astăzi şi mâine. El a făcut pregătire separată în ultimele zile. Sperăm să fie bine, dar încă o dată, ştiu că se pune presiune, lumea aşteaptă să marcheze, eu v-am spus să aveţi răbdare, să o luăm pas cu pas, o să şi marcheze. Nu vrem să riscăm absolut nimic, pentru că urmează partea a doua a play-off-ului. Decidem mâine, împreună cu stafful, dacă va fi folosit.” a spus Reghecampf.

Şi Pandurii Târgu Jiu are probleme serioase înaintea meciului de mâine seară. Jucătorii lui Edward Iordănescu vor să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract, iar echipa va fi condusă de pe bancă de preparatorul fizic, Ionuţ Stelescu, după ce atât Iordănescu cât şi secundul Radu Alexandru au fost suspendaţi după incidentele de la Dinamo-Pandurii, din etapa a treia a play-off-ului. Ligii I.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti se va disputa, miercuri seară, de la ora 21.00, la Drobeta Turnu Severin.

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: Iordănescu jr, în tribuna

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la partida cu Dinamo Bucureşti, scor 1-1, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al LPF.

De asemenea, Iordănescu a primit o penalitate sportivă de 4.500 de lei.

Secundul lui Edward Iordănescu la formaţia gorjeană, Radu Alexandru, a fost suspendat un meci şi a primit o penalitate sportivă de 5.670 de lei.

Tehnicienii Edward Iordănescu şi Radu Alexandru au fost eliminaţi în partida Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. La finalul meciului, antrenorul principal al gorjenilor a spus că arbitrul Cristian Balaj l-a eliminat pe secundul său pentru că s-a bucurat excesiv la golul formaţiei sale, moment în care l-a aplaudat pe central, iar acesta l-a trimis şi pe el în tribună.

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Viorel Nicoară, eliminat în partida cu Dinamo, a fost suspendat trei meciuri şi a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei.

Fundaşul bulgar al formaţiei CS Universitatea Craiova, Valentin Iliev, eliminat în partida cu ACS Poli Timişoara din etapa a treia a play-out-ului, a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei.

Comisia de Disciplină a FRF a acordat termen în 30 martie pentru judecarea cazului antrenorului echipei FC Voluntari, Ionel Ganea. Acesta a agresat verbal o jurnalistă de la Look TV, după partida din deplasare cu CSMS Iaşi, câştigată cu scorul de 1-0, el ameninţând-o şi înjurând-o pe tânără. Ganea a ameninţat-o şi înjurat-o pe Alina Iosub la interviurile de după meci.

 

PANDURII STEAUA 0-3 cu scandal în sezonul trecut

Min. 64, 0-3: Hamroun înscrie. Algerianul a finalizat o fază creată de Tade.

Min. 52, 0-2, Chipciu reuşeşte dubla, gol din pasa lui Adi Popa

Min. 28: 0-1, gol Chpciu, din pasa lui Stanciu.

  • Pandurii – Steaua 0-0
  •  
  • Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Şandru, Momcilovic – Mrzljak, Piţian – Ciucur, Nistor, Răduţ – Hora
     
  • Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Toşca, Guilherme – Breeveld, Tahar – Popa, Stanciu, Chipciu (cpt) – Tade


PANDURII STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Marius Avram va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Daniel Mitruţi. Arbitru de rezervă va fi Denis Haidiner, iar observatori Patriţiu Abrudan şi Marin Petrache.

Liga I, etapa 2. Pandurii – Steaua. Meciul poate fi urmarit video live stream aici

PANDURII STEAUA LIBE VIDEO ONLINE. Prima partidă a zilei de sâmbătă, Petrolul Ploieşti – FC Voluntari, programată la ora 18.30, va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Imre-Laszlo Bucsi, Marius Cristian Marchidanu (asistenţi) şi Ionuţ Coza (rezervă). Observatori vor fi Laszlo Sajtos şi Aurel Beldeanu.

PANDURII STEAUAN LIVE VIDEO ONLINE. Meciul PANDURII STEAUA se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, şi este LIVE VIDEO la Digi SportDolce Sport şi Look TV.

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE: Tamaş, supărat pe Rădoi

Gabi Tamaș a fost exclus din lot de Rădoi după ce nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri al echipei. Pînă aseară doar Florin Manea, impresarul jucătorului, a avut o reacție.

Steliștii au reușit pînă la urmă să-l contacteze pe Tamaș. „Vin singur, cu mașina. N-am auzit alarma și nu m-am trezit”, s-a scuzat jucătorul. Rădoi l-a refuzat: „Nu faci parte din lot!”.

Gabriel a mai produs incidente în cele 6 luni de cînd a semnat cu Steaua. S-a bătut cu fratele lui Bourceanu la o petrecere pe care o organizase Alex și a consumat alcool și în timpul stagiilor de pregătire.

Becali și-a asumat riscul cînd l-a adus, astă-iarnă, în ciuda istoricului plin de episoade cu alcool și violență. În septembrie 2014, Tamaș a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

Motivul? În mai 2013, înaintea unei acțiuni a „naționalei”, Gabi s-a îmbătat, a distrus ușa unei scări de bloc și a dormit întins pe jos. Apoi a făcut scandal în secția de poliție. 

PANDURII – STEAUA LIVE: Echipa probabilă a Stelei

Steaua are probleme în defensivă pentru meciul cu Pandurii, transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 21:00. Varela şi Tamaş nu au făcut deplasarea la Drobeta Turnu Severin. Dacă noul căpitan al Stelei este accidentat, Tamaş va absenta după ce nu s-a trezit la timp pentru a ajunge la antrenament.

Antrenorul Stelei nu se va putea baza la meciul cu Pandurii pe fundaşii centrali din meciul cu Trencin. Gabriel Tamaş şi Fernando Varela nu au făcut deplasarea la Severin, acolo unde gorjenii joacă meciurile de acasă în acest start de sezon. Tamaş nu s-a prezentat la ultimul antrenament al roş-albaştrilor pentru că nu s-a trezit la timp şi riscă sancţiuni dure din partea conducerii campioanei.

Nici Fernando Varela nu a putut fi refăcut după accidentarea la inghinali suferită în meciul de la Zilina și a fost lăsat în Capitală, unde continuă programul de refacere.

În această situație, Mirel Rădoi e foarte probabil că va utiliza în centru perechea Papp – Toşca, ambii jucători care au evoluat mai mult în benzi în linia defensivă. În dreapta, în locul lui Papp, o soluție ar putea fi Râpă.

O modificare e posibil să apară și în zona ofensivă, acolo unde Hamroun i-ar putea lua locul în primul 11 lui Chipciu. Chiar dacă oficialii Stelei au recunoscut că algerianul nu poate juca încă 90 de minute, nefiind pregătit fizic, acesta ar putea fi recompensat cu postul de titular după evoluția excelentă de la Zilina, cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League.

Echipă probabilă Steaua

Cojocaru – Râpă, Papp, Toșca, Gulherme – Breveeld, Tahar – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Tade

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO: Scandal şi la gorjeni

Oficialii gorjeni au decis să joace toate meciurile din acest sezon la Severin, chiar dacă primele partide le puteau disputa chiar şi la Tîrgu-Jiu, lucru care i-a enervat pe fani.

„Se făcea un efort mult prea mare dacă decideam să jucăm cîteva etape la Tg. Jiu, apoi să ne mutăm la Severin. Trebuia să fie făcute investiţii serioase în ambele arene şi nu era deloc rentabil. Într-adevăr, încă nu a început demolarea stadionului nostru pentru că există o contestaţie a unei firme, iar pînă la desemnarea unui nou cîştigător mai durează cîteva luni. Dar stadionul nu a mai fost omologat pentru meciurile din Liga 1 de cei de la LPF, pentru că noi nu am cerut asta”, spun cei din cadrul echipei.

„SĂ VĂ FIE RUŞINE!”

Deranjaţi de această decizie, fanii i-au luat la rost pe oficiali pentru că au decis ca meciul cu Steaua să se joace la Severin. „Nu era mai logic să jucăm acasă la noi, să vină tot oraşul la acest joc cu Steaua? Aşa, la Severin o să vină doar o parte din fanii din oraș. Vă bateţi joc de suporteri!” a fost postarea unui suporter pe pagina de facebook a clubului gorjean. Altul a reacționat: „Autoritățile nu sînt în stare nici măcar să demoleze ce a construit Ceaușescu”.

Ieri, în prima zi de vînzare a biletelor pentru meciul cu Steaua s-au dat aproximativ 8.000 de tichete. Preţurile sînt cuprinse între 5 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna zero.