PANICA A ÎNCEPUT. Ce se va ÎNTÂMPLA în timpul ECLIPSEI SOLARE: Este un mesaj al lui Dumnezeu FOTO

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 11.35, dacă nu vor fi nori pe cer, va fi vizibilă o eclipsă parţială de Soare. Cu toate acestea, numeroase persoane se tem de semenele divine oferite de această dată, fiind vorba chiar şi de sfârşitul lumii.

19 mart. 2015, 10:00
PANICA A ÎNCEPUT. Ce se va ÎNTÂMPLA în timpul ECLIPSEI SOLARE: Este un mesaj al lui Dumnezeu FOTO

Pastorul Mark Bilitz prevesteşte că momentul în care are loc eclipsa de soare, ce se petrece la doar câteva săptămâni distanţă de o eclipsă de Lună, va avea o semnificaţie demnă de luat în seamă, potrivit Prophecy in the news.

Citeşte şi Superstiţii de ECLIPSĂ: Ce trebuie să faci pentru a-ţi merge bine

Ceea ce este bizar este faptul că evenimentul coincide şi cu echinocţiul de primăvară, lucru extrem de rar, care se întâmplă o dată la 100.000 de ani şi prevesteşte lucruri sumbre, pastorul crezând că ce se va întâmpla în cursul zilei de vineri va deschide calea evenimentelor finale, pentru că Biblia spune că vor fi „semne în Lună, Soare şi stele”.

Citeşte şi ECLIPSA parţială de SOARE 2015. Cum ne afectează starea de spirit şi unde se găsesc OCHELARII de PROTECŢIE

Trebuie luat în calcul şi faptul că aceste evenimente astronomice au loc chiar la începutul anului religios al evreilor. Semnele acestea nu trebuie trecute cu vederea. Cred că ne apropiem de ziua Judecăţii, iar acesta este un mesaj al lui Dumnezeu pentru întreaga omenire„, a declarat pastorul Bilitz.