Panică la Antena 1! După Marcel Pavel, şi Cosmin Selesi a aflat rezultatul testului de coronavirus: „Aveţi aici dovada”

S-a creat o adevărată panică la Antena 1, după ce cântărețul Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Cosmin Seleși de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a mers la spital pentru a se testa, iar rezultatul l-a postat pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 08:02
Panică la Antena 1! După Marcel Pavel, şi Cosmin Selesi a aflat rezultatul testului de coronavirus: „Aveţi aici dovada”

Din fericire, prezentatorul a scăpat, a ieşit negativ la testul pentru coronavirus.„Aveti aici si dovada, daca nu ma credeti pe cuvant! Negativ!”, a scris Cosmin Seleşi pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Marcel Pavel (60 ani) rupe tăcerea de pe patul de spital. Declaraţii cutremurătoare: „Am fost la un pas de moarte”

Aveti aici si dovada, daca nu ma credeti pe cuvant! Negativ!

Publicată de Cosmin Seleși pe Joi, 18 iunie 2020

 

Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

Citeşte şi: Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultimele 8 zile. Cristi Iacob şi Adriana Trandafir, printre infectaţi

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.