Panică la Antena 1. Mirela Vaida a fost atacată din nou la emisiune, de aceeaşi agresoare: „Mă simt urmărită peste tot, amenințată”

Panică la Antena 1. Mirela Vaida a fost atacată din nou la emisiunea Acces Direct. În urmă cu aproximativ o lună, vedeta se arăta indignată după ce procurorii care s-au ocupat de caz au decis să schimbe încadrarea acuzaţiilor şi au lăsat agresoarea în libertate.

19 mai 2021, 17:28

Panică la Antena 1. Atacatoarea Mirelei Vaida, care suferă de probleme psihice, s-a întors, astăzi, dezbrăcată şi înarmată cu pietre, la clădirea în care se desfăşura show-ul TV şi a încercat, din nou, să intre în clădire.

Din fericire, măsurile de securitate au fost modificate de la primul atac astfel că aceasta nu a mai putut pătrunde în clădire.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, dar şi un echipaj medical, iar femeia a fost preluată şi dusă la spital. Potrivit unor surse, până să fie prinsă, femeia a reuşit să spargă un geam.

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Panică la Antena 1. Mirela Vaida a fost atacată din nou

Prezentatoarea TV a întrerupt subiectul zilei pentru a discuta despre momentul în care Antoanela a revenit la Antena 1 şi a spart un geam, asta până când au ajuns autorităţile. Vedeta a început să plângă şi a declarat că se teme pentru viaţa ei, se simte urmărită şi ameninţată, pentru că agresoarea a fost lăsată în libertate.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor.

Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici.

Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva.

Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida plângând la Acces Direct.

Pe 19 martie 2021, aceeaşi femeie a reuşit să pătrundă în clădirea în care se desfăşura emisiunea Acces Direct, şi a aruncat cu un bolovan în direcţia Mirelei Vaida. Din fericire, atunci, colegii Mirelei Vaida au reuşit să o imobilizeze pe femeie până la sosirea Poliţiei.

Antoanela, agresoarea MireleiVaida

Verdictul neaşteptat dat de procurori, după ce vedeta a fost atacată prima dată

Procurorii au evidențiat în ordonanţa de clasare că pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective, spune a1.ro.

De asemenea, aceștia au subliniat și că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

Procurorii au menționat că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Astfel, aceștia consideră că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, procurorii subliniază că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Judecătorii au spus că în cadrul emisiunii Acces Direct s-a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis.