Panică la bordul unei aeronave. O femeie a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului și a mușcat un pasager care a vrut să o oprească: ”Iisus mi-a spus”

Incident șocant în timpul unei curse efectuate de o aeronavă a companiei Southwest Airlines. O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului și a mușcat un pasager care a vrut să o oprească.

30 nov. 2022, 13:43
Panică la bordul unei aeronave. O femeie a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului și a mușcat un pasager care a vrut să o oprească: ”Iisus mi-a spus”

Panică la bordul unei aeronave a companiei Southwest Airlines. O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului și a mușcat un pasager care a încercat să o oprească.

Citește și Mesajul emoționant transmis de un soldat de pe frontul din Ucraina către toate mamele: „O să ne întoarcem toți și-o să ne faceți ceva bun de mâncare!” VIDEO

Incidentul șocant a avut loc sâmbătă într-un avion care a plecat din Houston și se îndrepta spre Ohio.

La un moment dat, Elom Agbegninou a devenit extrem de agitată pentru că însoțitorii de bord au împiedicat-o să ajungă la ieșirea de urgență, potrivit Click2Houston.

Atunci, un alt pasager a intervenit ca să o oprească pe femeia în vârstă de 34 de ani, însă ea a devenit agresivă și l-a mușcat de coapsă. Apoi a început să se lovească cu capul pe podeaua avionului, susținând că „Iisus i-a spus să zboare în Ohio și Iisus i-a spus să deschidă ușa”, potrivit documentelor făcute publice luni de Tribunalul Districtual din Arkansas.

Ceilalți pasageri care au asistat la întreaga scenă sunt și acum extrem de șocați.

„Mă gândeam la cel mai rău scenariu, că acel avion se va prăbuși”, a declarat pasagerul Ding Yu pentru presa locală.

Echipajul de la bordul avionului a luat hotărârea ca aeronava să aterizeze de urgență pe aeroportul din Little Rock, unde la sol polițiștii așteptau să o rețină pe Agbegninou. Totodată, medicii l-au tratat cu antibiotice și l-au vaccinat împotriva hepatitei pe pasagerul mușcat.

Elom Agbegninou le-a mărturisit  autorităților după incidentul șocant că a plecat de acasă sâmbătă dimineață, fără să își informeze soțul și că spera să-și viziteze un prieten de familie din Maryland. Femeia a susținut  că „nu zburase de mult timp” și că „a devenit foarte anxioasă, dar că în mod normal nu ar fi făcut acele lucruri”.

Citește și Iarna își intră în drepturi. În mai multe zone din țară stratul de zăpadă măsoară deja 50 de centimetri și poate să ajungă și la un metru și jumătate