Panică la Ferma! Viviana a avut nevoie de intervenţia medicului: „Vă rog, repede, se sufocă!”

O ploaie torențială le-a creat probleme concurenților din Fermă, dar mai ales echipei bandiților. Umezeala, mirosul de mucegai și spațiul prea mic din adăpostul improvizat au întristat-o atât de tare pe Viviana Sposub încât a făcut un atac de panică. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 19:48

Mă simt închisă, înţelegi, în locul ăsta. Îmi vine să ies afară, n-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele„, a spus Viviana.

Îngrijorat, Gabriel Toader a chemat imediat echipa medicală care a ajut-o pe Viviana să depășească momentul. „Trimiteţi, repede, medicul, vă rog, că se sufocă Viviana, are un atac de panică„, striga concurentul.

Calmează-te, gândeşte-te că eşti la tine acasă”, încerca Gabriel să o liniştească pe Viviana.

Intervenţia promptă a medicului a rezolvat problema Vivianei. După 20 de minute, concurenta şi-a găsit liniştea.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea şi-ar neglija fetiţele după ce a început o relaţie cu Viviana Sposub

Fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că atunci când se va întoarce acasă de la Ferma, prima dată va merge în vizită la fetițele sale, iar printre primele persoane pe care le va căuta va fi și Viviana Sposub. Se pare că George Burcea și-ar neglija fetițele, Ella și Clara, pentru că actorul ar fi mers acasă la ele după două săptămâni de la părăsirea competiției. Mai mult, Andreea Bălan ar fi extrem de deranjată că tatăl copiilor săi a ales să meargă cu mâna goală în vizită.

Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din Fermă să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată‘, a mărturisit o persoană din anturajul Andreei Bălan, potrivit Cancan.