Panică la FRF! Anunţ-bombă despre Adrian Mutu: „S-a transformat mult!”

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat, luni, că şansele lui Adria Mutu de a continua la echipa naţională de tineret sunt foarte mici. "Briliantul" are mai multe oferte de la echipe de club.

24 mai 2021, 20:14
Panică la FRF! Anunţ-bombă despre Adrian Mutu: „S-a transformat mult!”
Adrian Mutu

Panică la FRF! Anunţ-bombă despre Adrian Mutu. „Şansele de a continua sunt foarte mici, are multe oferte, inclusiv din străinătate. În jurul datei de 1 iulie trebuie să cunoaştem numele npului selecţioner. El discută cu directorul tehnic, mereu şi-a dorit să antreneze o echipă de club. Adi este un antrenor profesionist, dedicat munceşte mult şi foarte priceput. Sunt încrezător că va face treabă bună la orice club dacă va avea linişte şi nu va avea nicio imixtitudine în munca lui”, a declarat Răzvan Burleanu.

Panică la FRF! Anunţ-bombă despre Adrian Mutu

„L-am urmărit pe Adi Mutu ca jucător și ulterior l-am cunoscut în mai multe ipostaze. S-a transformat mult. Este un antrenor foarte bun, profesionist și dedicat și știe să folosească toate datele. Adi își dorește foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi ne dorim să îl avem pe Adi și în următoarea campanie de calificare, dar viziunea noastră este că ne dorim să terminăm campania de calificare cu selecționerul cu care o vom începe.  De aceea, cred că în momentul de față șansele de a continua împreună sunt destul de mici. Știu că Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, cred că în perioada următoare va trebui să ia o decizie. Sunt încrezător ca va reuși orice club, dacă va aparte de stabilitate și nu va avea parte de imixtiunile conducerii”, a mai spus şeful FRF.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre căsnicia cu Adrian Mutu. De ce au divorţat după doar doi ani

Adrian Mutu a preluat naţionala de tineret în 2019. „Briliantul” ar putea deveni noul antrenor de la FC U Craiova, după ce contractul lui Eugen Trică (44) nu a fost prelungit. „Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă superinteresantă. Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a declarat Adrian Mutu.