Panică la Sibiu din cauza unui lup. Poliţiştii au căutat două ore animalul, dar au avut o surpriză

O armată întreagă de poliţişti s-a mobilizat pe o stradă din Sibiu. Agenţii au fost alertaţi că în zonă se află un lup în libertate. L-au căutat timp de 2 ore şi surpriza a fost de proprţii şi chiar de râs când l-au găsit: era un câine speriat de zarva făcută pe seama lui.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 07:06

Întreaga operaţiune s-a petrecut pe o stradă din Sibiu. Toată zarva s-a făcut pentru Aron. Un câine care a fost curios să vadă ce mai e pe uliţă şi a sărit gardul din curtea în care era. Oamenii de pe stradă au crezut ca e un lup, s-au speriat şi au anunţat imediat poliţia.

După mai bine de două ore de căutat, l-au găsit în curtea unui localnic. Stăpânul câinelui spune că nu se aştepta ca Aron să sperie atâţia oameni şi să pună autorităţile pe jar.

„A sărit gardul. Deloc nu e periculos. Îl am de un an. O singură dată a mai plecat de acasă, dar nu aşa de departe şi nu cu atâta lume”, a spus stăpânul câinelui, potrivit România TV.

Pentru a prinde aşa-zisul lup a fost chemat şi un medic veterinar, care avea misiunea să tranchilizeze animalul. După această întâmplare, stăpânul câinelui va primi o amendă între 100 şi 500 de lei pentru că a lăsat animalul nesupravegheat.