Panică la Spitalul Județean din Timișoara! Pompierii intervin de urgență

Pompierii din Timișoara intervin de urgență la Spitalul Județean după ce au fost alertați prin 112, că un incendiu a izbucnit într-un laborator situat la etajul unu al unității medicale. În aceste momente, autoritățile evacuează de urgență clădirea.

24 aug. 2023, 15:26
Panică la Spitalul Județean din Timișoara! Pompierii intervin de urgență
Panică la Spitalul Județean din Timișoara!

Panică la Spitalul Județean din Timișoara! Din primele informații, persoana care a sunat la 112 a anunțat că au loc degajări foarte mari de fum care provin dintr-un laborator, situat la etajul al Spitalului Județean din Timișoara.

Citește și Incendiu de proporții într-un bloc din Vaslui! Zeci de oameni au fost evacuați

Panică la Spitalul Județean din Timișoara!

Imediat după ce s-a dat alarma, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție cu autospeciale de stingere a incendiilor, iar pompierii au intervenit pentru identificarea incendiului.

Se pare că fumul gros ieșea, joi, dintr-o toaletă aflată în vecinătatea unui laborator, la etajul unu al clădirii, astfel că s-a dat imediat alarma.

În locul respectiv nu sunt pacienți, însă totul a pornit de la un uscător de mâini defect.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale și o autoscară, precum și cu mai multe echipaje SMURD și SAJ, care au lichidat imediat incendiul

„La ora 14:55 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un laborator situat la etajul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 3 ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanța SMURD și una SAJ.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum.

Din fericire nu s-au înregistrat victime și nu au fost persoane evacuate.

Incendiul este lichidat, se acționeaza pentru ventilarea zonei inundate cu fum.

Din primele informații, incendiul s-a produs de la un conductor electric al unui aparat de uscare a mâinilor”, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Citește și Incendiu puternic la un depozit din localitatea Glina, Șoseaua Libertății. A fost emis mesaj RoAlert