Panică la Survivor România 2021. O concurentă a leşinat

Panică la Survivor România 2021. Încă din primul episod, care a fost difuzat sâmbătă seara, la Kanal D, concurenţii au avut parte de emoţii, după ce Marilena, din echipa Războinicilor, a leşinat. Tânăra a reuşit cu greu să facă faţă confruntării, iar la un moment dat, s-a prăbuşit la pământ.

10 ian. 2021, 14:46
Panică la Survivor România 2021. O concurentă a leşinat
O concurentă de la Survivor România 2021 a leşinat

Panică la Survivor România 2021. 12 Faimoși și 12 Războinici s-au duelat în Republica Dominicană pentru a demonstra milioanelor de fani de acasă cine este mai puternic. Ambele echipe au fost foarte bune, scorul a fost unul strâns, însă mai mult noroc au avut Războinicii, care au câştigat primul duel.

Citeşte şi: Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

Panică la Survivor România 2021

Un incident a avut loc în prima ediţie a show-ului. Marilena a luptat până la epuizare pentru echipa sa, până când i s-a făcut rău la sfârşitul confruntării şi a leşinat.

Medicul a spus că situaţia concurentei din echipa Războinicilor este stabilă, nu există complicaţii, a leşinat din cauza epuizării, potrivit Kanal D.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a moderat primul sezon. Emisiunea începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână.

Noua vedetă de la Kanal D a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc.

Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun.

E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe”, a declarat Daniel Pavel.