Panică pe străzile din Capitală! S-a tras cu gloanțe de oțel în Sectorul 1: ”Dacă copilul era în mașină, îl omora pe loc”

Alertă în centrul Capitalei! S-au tras focuri de armă, iar geamurile unor apartamente și ale unui autoturism au fost sparte. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

14 mart. 2021, 16:43
Panică pe străzile din Capitală! S-a tras cu gloanțe de oțel în Sectorul 1: ”Dacă copilul era în mașină, îl omora pe loc”

Panică pe străzile din Capitală! Mai mulți locuitori din Sectorului 1 al Capitalei au sunat la numărul de urgență după ce au auzit împușcături în plină stradă. Se presupune că atacatorul ar fi tras de la etajul unui bloc cu o armă cu bile de oțel.

Mai multe bile de oțel au nimerit pereții blocurilor din apropiere, dar și câteva autoturisme parcate. Geamurile mai multor mașini au fost stricate, conform Romania Tv. La fața locului s-au găsit bile metalice și din primele informații se pare că ar fi vorba despre o armă de agrement tip airsoft care poate fi letală doar dacă se trage de la distanță mică.

Strada pe care s-au tras mai multe focuri de armă a fost închisă.

Citește și: Cum afli dacă te-ai imunizat după vaccinul anticovid. Cât costă un test de anticorpi

Panică pe străzile din Capitală! S-a tras cu gloanțe de oțel în Sectorul 1

La fața locului au intervenit criminaliștii care fac cercetări la fața locului, dar și echipele Antitero care intră în toate apartamentele din imobilul respectiv pentru a căuta făptașul. Situația este una destul de gravă, având în vedere că la fața locului au ajuns și echipajele antitero și nu doar cele de poliție.

„Mă întorceam cu copilul din parc. Spre norocul meu nu am lăsat copilul în mașină în spate, că acolo s-a tras, cred că din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la mașină, a spart și geamul vecinului. Poliția a găsit până acum 6 bile. Au venit de la măsurători și au luat măsurături. Eu m-am gândit doar că în situația în care era copilul în mașină, îl omora pe loc.”, a povestit o martoră la România Tv.

”Vorbim despre un apel la 112 prin care o persoană a sesizat că și-a găsit geamurile sparte de la mașină. Colegii de la Secția 4 s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările. O echipă antitero a intervenit în zonă pentru a depista persoana care a tras. Vorbim despre niște bile metalice. Nu există nicio persoană care să fi fost vătămată. Nu vorbim despre certitudini la acest moment. Vorbim despre bile metalice care au fost trase cu o posibilă armă sau cu altceva”, a declarat Comisar-șef de poliție Diana Sarcă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în direct la România TV.