PANICĂ şi lacrimi la Dansez pentru tine, după un accident produs în timpul unui dans VIDEO

Katherine Jenkins nu şi-a putut încheia numărul cum era prevăzut şi a izbucnit în lacrimi în faţa juriului, în timpul semifinalelor.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 09:04
PANICĂ şi lacrimi la Dansez pentru tine, după un accident produs în timpul unui dans VIDEO

În timpul competiţiilor chiar dacă greşeşti numărul, cel mai important este să continui şi să îl duci la bun sfârşit. În timpul semifinalelor Dancing With The Stars, mezzo-soprana Katherine Jenkins a avut însă o sincopă şi a izbucnit imediat în lacrimi, nereuşind să mai finalizeze dansul alături de partenerul ei, Mark Ballas.

După o evoluţie extraordinară pe acordurile piesei Belly Dancer, a lui Akon, în final cei doi au încercat o figură complicată, care a fost, se pare, prea mult pentru Katherine. La o aplecare pe spate, urmată de un salt al partenerului său peste ea, frumoasa blondă a cedat fizic şi a fost la un pas să se prăbuşească. Sprijinită în ultima clipă de Mark, Katherine a reuşit să se ridice, însă a avut ceea ce a părut a fi un atac de panică. Mezzo-soprana a început să tremure din toate încheieturile, şi-a acoperit faţa cu mâinile şi a izbucnit în lacrimi, nereuşind să mai spună decât „Îmi pare rău” şi „Sunt bine”, atunci când şi prezentatorul show-ului, Tom Bergeron, s-a arătat îngrijorat de starea ei, în timp ce partenerul Mark îi repeta într-una „te-am prins” şi a îmbrăţişat-o.

În ciuda scăpării din final, Katherine şi Mark au primit trei note de 9 din partea juraţilor, care s-au arătat încântaţi de evoluţia lor şi au lăudat-o şi încurajat-o în special pe Katherine.

În culise, Katherine Jenkins i-a explicat partenerului său că a simţit că o lasă spatele. „Îmi pare rău dacă te-am dezamăgit”, i-a spus ea, aproape să izbucnească din nou în lacrimi.

După ce a fost consultată de un medic, Katherine a postat pe Twitter: „Mulţumesc tuturor pentru grijă. Sunt cu medicul, spune că a fost un spasm muscular”.

Katherine Jenkins a acceptat să participe la Dancing With The Stars, cu toate că nu traversa o perioadă tocmai bună din viaţa sa, după ce tocmai se despărţise de logodnicul său, Gethin Jones. Înaintea dansului, ea a urmărit pe ecrane şi un montaj din perioada în care ea şi Gethin erau un cuplu şi probabil acest lucru a emoţionat-o şi mai tare.

La primul dans, un quickstep, cei doi s-au descurcat mult mai bine şi au primit doi de zece şi un nouă. Cu un punctaj total de 56 din 60, cei doi au avut însă cel mai mic scor al serii. Celelalte cupluri au obţinut scoruri foarte strânse: câte 59 de puncte pentru William Levy / Cheryl Burke şi Maria Menounos / Derek Hough, şi 58 de puncte pentru starul NFL Donald Driver şi partenera sa Peta Murgatroyd.

În final, decizia privind echipele care merg în finală va aparţine publicului, care îşi va vota favoriţii.