Panică uriașă în Satu Mare! Bărbat împuşcat de poliţişti după ce s-a tăiat cu un cuţit pe stradă și i-a amenințat pe trecători

Un bărbat de 46 de ani s-a rănit cu cuțitul pe stradă și i-a amenințat pe trecători și pe polițiștii care au venit să-l liniștească. Incidentul s-a petrecut marți seara în localitatea Potău.

03 aug. 2022, 16:31
Panică uriașă în Satu Mare! Bărbat împuşcat de poliţişti după ce s-a tăiat cu un cuţit pe stradă și i-a amenințat pe trecători

Bărbatul i-a amenințat pe oamenii și pe polițiștii prezenți la fața locului cu un cuțit și cu o sticlă, repezindu-se la aceștia într-un mod periculos.

Oamenii legii au tras focuri de avertisment în aer, iar apoi au țintit către picioarele bărbatului ca să-l imobilizeze.

Bărbatul a devenit și mai agresiv după focurile de avertizare trase în aer, motiv pentru care „poliţiştii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia”, se arată în comunicatul Poliției.

Bărbatul agresiv a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj, conform presasm.

„La data de 2 august a.c., în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în localitatea Potău. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuțit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de liniște socială.

Întrucât, bărbatul a amenințat cu un cuțit, precum și cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât și polițiștii sosiți la fața locului, îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum și la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes.

Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viața lui nefiind pusă în pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, transmite IPJ Satu Mare.

Citește și Polițiști din Orăștie, filmaţi în timp ce se luptă să bage în mașină un bărbat. Ei îl bagă pe o uşă, el iese pe alta

Citește și Scade natalitatea în România. Anul trecut s-au născut cei mai puţini bebeluşi din istorie. Cum se explică declinul demografic