Papa Francisc glumește cu o măicuţă, după episodul în care a lovit o credincioasă peste mâini

Papa Francisc a glumit cu o măicuță, în cadrul primei audiențe generale după filmarea în care apare lovind o credincioasă peste mâini: „Nu mușca!”, informează The Guardian.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 17:44
Papa Francisc a spus unei măicuțe că o va pupa, în glumă, dar „să stea cuminte, să nu muște”. Scena dintre măicuță și Papa Francisc a avut loc în timp ce acesta saluta pelerinii, înaintea audienței generale. Gluma Papei vine după ce, în Ajunul Anului Nou, acesta a lovit peste mâini o femeie care îl apucase de braț, încercând să-l rețină.
În vreme ce Papa Francisc saluta pelerinii din interiorul holului, o măicuță a întins brațele spre el, încercând să-i atragă atenția. 

 

 

În timp ce Francisc saluta pelerinii din interiorul holului de audiență papală de la Vatican, o măicuță a întins brațele spre el încercând să îi atragă atenția. Răspunsul său a fost: „Mi-e frică! Muști! Te voi pupa, dar stai cuminte, nu mușca!”.
 
Papa Francisc şi-a cerut scuze pentru „exemplul negativ” dat, după ce săptămâna trecută au apărut imagini cu el lovind o femeie peste mână. Papa a recunoscut că uneori îşi pierde răbdarea.
 

loading...
Partenerii noștri