Papa Francisc surprinde din nou: Află ce a făcut în timpul audienţei generale VIDEO

Papa Francisc nu conteneşte să surprindă lumea întreagă. La audienţa generală de miercuri, în timp ce se plimba cu papamobilul prin mulţime, el l-a chemat în vehicul pe un bun prieten de-al său. În plus, mai mulţi circari au dat un scurt spectacol în faţa Suveranului Pontif.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 14:57

La Vatican, anul a început cu un spectacol cu clovni, acrobaţii şi jonglerii. Papa a fost extrem de încântat de spectacol şi chiar a aplaudat la final. El le-a cerut circarilor, care participă la un festival internaţional organizat la Roma, să ducă mai departe mesajul bucuriei şi fraternităţii prin spectacolele lor, potrivit România TV.

Înainte de audienţa generală, Papa le-a dat din nou palpitaţii gărzilor de corp. Papa Francisc a cerut ca „papamobilul” să fie oprit ca să poată discuta cu un bun prieten aflat în mulţime. Mai mult, Suveranul Pontif şi-a invitat amicul să urce în vehiculul papal.

Iar seria întâmplărilor amuzante cu Papa nu se opreşte aici. Ieri, şeful Bisericii Catolice s-a fotografiat când purta un miel pe umeri, în timpul unei vizite la o biserică de lânga Roma.