PARADĂ de maşini de lux şi haine scumpe în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ VIDEO

Bolizi de lux, gadgeturi de ultimă generaţie, haine scumpe şi frizuri extravagante. Acesta este peisajul general la deschiderea noului an şcolar. Vremurile în care elevii păşeau cu emoţii pe porţile şcolilor par demult apuse.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 13:29
PARADĂ de maşini de lux şi haine scumpe în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ VIDEO

La un liceu din centrul oraşului Piteşti, prima zi de şcoală a fost pentru elevi un bun prilej de a-şi etala noile achiziţii. Frizuri în vogă şi accesorii de firmă, important este să iasă cât mai mult în evidenţă.

Elevii au venit la şcoală cu bolizi de lux şi motociclete puternice. Fetele au venit îmbrăcate în ţinute extravagante, de firmă.

Gândurile elevilor nu mai sunt la noile materii pe care le vor studia, ci la întâlnirile de după cursuri.

CIteşte şi Haos în prima zi de şcoală. Şcoala românească este într-un experiment continuu

Şcoala a început luni, 17 septembrie, cu o săptămână mai târziu decât era anunţat la sfârşitul anului şcolar trecut, decizia fiind luată pentru rezolvarea problemelor pe care le aveau şcolile, inclusiv cele legate de clasa pregătitoare, introdusă în premieră în ciclul primar. Cu toate acestea, tot mai există şcoli dărăpănate şi copii înghesuiţi în clase cu pereţii scorojiţi. Cea mai gravă situaţie se înregistrează, ca de obicei, la ţară, dar nici la oraş nu este mai bine. În multe locuri, şcolile nu au încă mobilier.

Vezi şi Deschidere de an şcolar cu MAJORETE şi PORUMBEI, în Timiş