PARADĂ MILITARĂ la Alba Iulia de Ziua Marii Uniri în prezenţa premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a ajuns duminică la Alba Iulia, acolo unde a participat la ceremoniile dedicate zilei naționale. Peste 1.400 de militari cu 110 mijloace tehnic au defilat de 1 decembrie în faţa a zeci de mii de spectatori. 

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 10:55
PARADĂ MILITARĂ la Alba Iulia de Ziua Marii Uniri în prezenţa premierului Ludovic Orban

Defilarea de la Alba Iulia a avut loc în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918. La paradă au participat aproximativ 1.400 de militari şi specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, cu aproximativ 110 mijloace tehnice şi circa 15 aeronave.

 

Incident la parada militară de la Bucureşti în timp ce preşedintele Klaus Iohannis depunea o coroană la Arcul de Triumf – VIDEO

Ludovic Orban a participat la toate manifestrile dedicate Zilei Naţionale de la Alba Iulia. De dimineaţă, premierul a depus o coroană de flori la Monumentul Unirii, apoi a participat la slujba Te Deum.

Ludovic Orban, oprit pe stradă de un bărbat care i-a cerut să facă ce a promis. Cum a reacţionat premierul

Duminică, premierul Ludovic Orban a fost abordat, la Alba Iulia, de un bărbat care i-a cerut să facă de a promis. Prim-ministrul i-a dat o carte de vizită şi i-a explicat că este disponibil pentru orice fel de discuţie, dar nu la un moment festiv de asemenea anvergură.