Părăsită de soț după zece ani de căsnicie pentru o ucraineancă refugiată pe care au primit-o în casa lor. „I-am dat un acoperiș deasupra capului și așa m-a răsplătit”

O tânără din Marea Britanie a fost părăsită de soț pentru o ucraineancă refugiată pe care o primiseră în casa lor.

22 mai 2022, 20:08
Părăsită de soț după zece ani de căsnicie pentru o ucraineancă refugiată pe care au primit-o în casa lor. „I-am dat un acoperiș deasupra capului și așa m-a răsplătit”

Tânăra a vorbit pentru presa din UK despre experiența trăită. Tony și Lorna erau împreună de zece ani și au împreună doi copii. La începutul războiului din Ucraina, aceștia au primit-o la ei în casă pe Sofia Kakadym, o ucraineancă care a reușit să fugă din țara ei invadată de război.

10 zile a stat Sofia la ei în casă. A fost suficient ca toată viața să le fie dată peste cap, povestește Lorna. La începutul lunii mai a fost primită în casa celor doi, din orașul Bradford, unde locuiau și copiii.

Cele două femei nu prea s-au înțeles, ba chiar s-au certat la un moment dat, motiv pentru care Sofia a fost nevoită să plece de acolo.

Nu după mult timp, Anthony Garnett, în vârstă de 29 de ani, care a păstrat legătura cu Sofia în toată această perioadă, a decis să-și părăsească familia pentru ea.

Lorna a declarat ulterior că Sofia „și-a pus ochii de la început pe Anthony, a decis că îl vrea și l-a luat”.

„Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă. Tot ce știam s-a răsturnat în decurs de două săptămâni. Am decis că este corect să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are nevoie disperată. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”, a povestit Lorna, potrivit DailyMail.

Citește și Un ucrainean a condus 3.700 de kilometri pentru a fi din nou alături de logodnica și părinții lui, după izbucnirea războiului. Poveste impresionantă!

Citește și Războiul din Ucraina a făcut praf piaţa imobiliară. Chiriile au scăzut la jumătate