Paraziţii l-au luat în vizor pe Fuego: „Doamnelor si domnilor: Fuie Muiego”!

Razboi pe facebook între truoa "Paraziti" şi Fuego. Artiştii hip-hop au ironizat în stilul carcteristic modul de prezentare al artistului la spectacolele din ţară, iar fanii au preluat cu umor ştafeta. Fuego, preocupat cu sărbătorirea zilei de naştere, nu le-a răspuns. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 10:24

„Doamnelor si domnilor: Fuie Muiego”!

„Este unul din cei mai populari artisti ai tarii! De mai bine de 20 de ani isi conduce visul pe scena muzicii romanesti, avand un parcurs frumos, evoluand treptat. A trecut prin mai multe genuri muzicale, demonstrand astfel ca este un artist complex, ce face romanii sa se simta romani, romanticii gasindu-si alinare in muzica sa. Are la activ cinci discuri de aur si doua de platina, iar notorietatea sa e greu de egalat, fiind unul din cei mai iubiti interpreti ai genului. Asta a facut ca in anul 2012 sa fie decorat de catre presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu titlul de „ARTIST AL POPORULUI”. Detinator a numeroase trofee si distinctii, lasand de-a lungul timpului 28 de albume de studio, este artistul complet pentru care muzica inseamna totul in existenta sa, daruindu-se publicului sau. IN APLAUZELE DUMNEAVOASTRA, FUEGO”.

SCANDAL MARE. Grasu XXL, ATAC la Paraziţii. „Sunt nişte PROŞTI…”

„Dooooaaaaamnelooooor si doooomniloooooor….!!!! Fuie Muiego!” au scris pe contul oficial, „Parazitii”. Comentariile fanilor nu au intarziat sa apara: „Va rog frumos nu mai vorbiti urat de Mr. Fire ca o sa se supere mamele voastre si n-o sa va mai impodobeasca bradul” a scris, amuzat, unul din utilizatorii retelei de socializare. „Toți se trag din maimuță. ..numai Fuego din maicuta” a conchis alt prieten virtual de-al „Parazitilor”.