Parcarea interzisă pe bulevardul Iuliu Maniu. Peste 1.000 de șoferi vor fi afectați de această decizie

Șoferii din Sectorul 6 al Capitalei nu vor mai avea voie să parcheze pe unul dintre cele mai mari bulevarde, din cauza unui proiect pilot care intră în vigoare de azi.

26 oct. 2022, 11:13
Parcarea interzisă pe bulevardul Iuliu Maniu. Peste 1.000 de șoferi vor fi afectați de această decizie

Primăria Sectorului 6 a luat decizia de a interzice parcarea mașinilor pe bulevardul Iuliu Maniu într-un anumit interval orar. Măsura intră în vigoare chiar din această zi.

Începând din această dimineață, toți șoferii care obișnuiesc să parcheze mașina pe acest bulevard, nu vor mai putea face acest lucru în zilele de miercuri. În aceasată zonă a Bucureștiului, peste 1.000 de mașini sunt parcate în fiecare noapte, potrivit antena3.ro.

Citește și: Amenzi pentru românii care stau la bloc și nu se conformează acestor reguli până la finalul anului. Ce trebuie să facă aceștia

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a precizat că această decizie a fost luată pentru ca șoseaua să poată fi curățată. Șoferii care nu își vor muta autovehiculele până la ora 10 dimineașa riscă să fie amendați. Parcea pe bulevardul Iuliu Maniu va fi interzisă în fiecare miercuri, în intervalul orar 10:00-14:00.

Acesta este un proiect pilot, iar în funcție de rezultatele acestuia, edilul ia în calcul extinderea acestuia și pe alte bulevarde și străzi principale ale Sectorului 6, cât și pe străzile secundare.

Citește și: Amenzi uriașe pentru șoferii care nu au acest lucru în mașină. E vital în situații precum incendiul din Pasajul Unirii