Parcul din New York cu „locuri de parcare” pentru oameni. Au fost create pentru a le fi mai uşor să respecte distanţarea fizică

În parcul Domino din orașul american New York au fost create "locuri de parcare" pentru oameni pentru a le fi mai ușor să respecte distanțarea fizică, potrivit Business Insider.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 10:24
Parcul din New York cu „locuri de parcare” pentru oameni. Au fost create pentru a le fi mai uşor să respecte distanţarea fizică

În parc au apărut cercuri albe marcate pe gazon pentru a-i ajuta pe oameni să se bucure de vremea frumoasă, totodată, respectând și măsurile de distanțare fizică recomandate de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor.

Oamenii „au ocupat” aceste zone, unii bucurându-se pur și simplu de soare, citind, sau socializând, în timp ce alții au ales să facă mișcare, respectând perimetrul marcat. 

Statele Unite ale Americii rămân cele mai afectate de pandemia de coronavirus, cu peste 1.500.000 de cazuri confirmate, dintre care peste 90.000 au fost fatale.

Walt Disney nu va mai plăti peste 100.000 de angajaţi în vreme de coronavirus

Walt Disney va înceta să mai plătească săptămâna aceasta peste 100.000 de persoane, aproape jumătate din numărul angajaţilor, în contextul în care cea mai mare companie ce deţine parcuri de distracţie şi hoteluri în Europa, Statele Unite şi Asia este afectată din cauza crizei generate de coronavirus.

Gene Deitch, unul dintre regizorii celebrei animaţii „Tom şi Jerry”, a murit

Calculul este că renunțarea la salarii pentru aproape jumătate dintre angajații companiei ar genera economii de până la 500 de milioane de dolari pe lună, transmite publicaţia Financial Times, citată de Profit.ro.

Walt Disney a anunțat totuși că va plăti asigurările medicale pentru angajații săi în perioada în care aceştia au salariile suspendate. Anterior, compania a decis închiderea parcurilor sale de distracţii Disney World din Florida și Disneyland Paris, „ca măsură de precauție” împotriva epidemiei de coronavirus.

De asemenea, grupul a decis să mai închidă şi parcul Disneyland de la Anaheim, din statul american California, tot din cauza pandemiei de COVID-19.