Parcul Izvor, devastat după festivalul Nostalgia. Nu mai are iarbă şi este plin de deşeuri FOTO

Festivalul Nostalgia s-a încheiat duminica trecută, în Parcul Izvor, dar zona pare în prezent scoasă din uzul urban şi arată mai degrabă ca una de periferie, lăsată de izbelişte.

03 iul. 2022, 17:35

Poliția Locală a Municipiului București i-a amendat pe organizatori cu 26.000 de lei pentru folosirea neautorizată și distrugerea spațiului verde din parc şi pentru că volumul muzicii, în fiecare noapte, a depășit frecvent nivelul maxim admis de lege.

Protocolul dintre Primăria Capitalei şi organizatorii festivalului, consultat şi de G4Media.ro, prevede clar că „salubrizarea zonei se va face prin grija organizatorului pe toată durata de desfăşurare a evenimentului cât şi la incheierea acestuia”, şi că „nu se va afecta spaţiul verde şi nici mobilierul urban, iar suprafaţa folosită va fi readusă la starea initială”. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Citeşte şi Grasu XXL a stropit cu apă un tânăr şi l-a înjurat la microfon în timpul unui concert. Reacţia rapperului după ce i s-a reproşat că promovează jocurile de noroc

Festivalul a fost organizat în baza unui protocol cu Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, iar municipalitatea a primit de la organizatori pentru utilizarea parcului circa 165.900 lei, adică puțin peste 30.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Citeşte şi Video! Cum arată astăzi Cascada Bigăr la aproape un an de când s-a prăbușit! E în continuare impresionantă! Imagini recente cu perla turismului din vestul țării!