Parfumul care slăbeşte: Aroma lui te face să nu vrei să mai mănânci

Pastilele pentru slăbit şi dietele sunt deja de domeniul trecutului. Mai nou, a apărut parfumul care slăbeşte. Aromele acestui parfum minune trimit mesaje de plăcere și sațietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului și anxietății și taie pofta de mâncare între mesele principale.

01 feb. 2016, 09:24
Parfumul care slăbeşte: Aroma lui te face să nu vrei să mai mănânci

Produs de compania franceză de cosmetice Velds, în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, parfumul „Prends-moi” ajută la pierderea în greutate, potrivit ziarului spaniol ABC.

Produsul cu efect de slăbire se bazează pe aromaterapie. Sunt cunoscute cercetările realizate pe așa-numitele neuro-cosmetice care permit dezvoltarea unei arome ce ajută la pierderea în greutate. Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat că 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai aveau senzația de „a ronțăi” ceva între mese.

Parfumul „Prends-moi” este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac și floare de cananga al căror miros permite reducerea „derapajelor emoționale” care pot interveni la un moment dat din cauza nervilor, stresului sau a tristeții.

Ingredientele conținute sunt speciale având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea.