Părintele Ghelasie de la Mănăstirea Sf. Dimitrie din Sighişoara îi explică unui englez de ce nu este bine să poarte tatuaje

O filmare în care părintele Ghelasie de la Mănăstirea Sf. Dimitrie din Sighişoara îi explică unui tânăr englez că tatuajele nu au niciun rost face înconjurul internetului. Preotul nu îl dojeneşte, nu îl ceartă că a făcut ceva rău, ci îi explică cu glas blând şi zâmbet pe buze că el este un om valoros în ochii lui Dumnezeu.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 13:15
Părintele Ghelasie de la Mănăstirea Sf. Dimitrie din Sighişoara îi explică unui englez de ce nu este bine să poarte tatuaje

Tânărul englez are un tatuaj vizibil pe antebraţ, care îi atrage atenţia preotului. În imagini se vede cum părintele îl apucă de braţ şi i se adresează cu glas blând, în timp ce un alt preot îi traduce tânărului cuvintele părintelui Ghelasie.

Citeste si Scandal uriaş într-un autobuz din Cluj! Preot luat la rost de mai multe pensionare fiindcă nu purta mască

La un moment dat, părintele Ghelasie îi dă binecuvântare, sărutându-l pe creştet.

Omul e făcut din două părţi. E trup şi suflet. Sufletul e chipul lui Dumnezeu în om. Tu eşti icoana lui Dumnezeu, nu alea (tatuajele – n.red). Tu eşti mai valoros decât alea (tatuajele – n.red), îi spune părintele tânărului englez.