Părintele Ieromonah Daniil a murit chiar în timpul slujbei de Înviere

Părintele Ieromonah Daniil a murit în noapte de Înviere. Părintele avea 92 de ani și a trecut în neființă chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă de Înviere.

02 mai 2021, 12:42
Părintele Ieromonah Daniil a murit chiar în timpul slujbei de Înviere

Părintele Ieromonah Daniil a murit de Paşte. ”Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos… Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie!

Ioan Pop de Popa, medicul care a făcut prima operaţie pe cord deschis din România, a murit
A fost atât de bun, de blând, de milostiv… Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare… Îi văd privirea senină… Îi ascult glasul duios…

Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!” a fost mesajul postat pe contul de socializare.

Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp…

Posted by Bogdan Constantin Braniste on Saturday, May 1, 2021

A murit Constantin Arvinte. Cunoscutul compozitor şi dirijor urma să împlinească 95 de ani
Şi pe un grup Facebook denumit „Manastirea Frasinei” curg mesajele de condoleanţe.

„Dumnezeu să-l odihnească! De la dânsul a primit mama ultima împărtăşanie înainte de moarte!”, „Odihnă veşnică! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace!” sau „Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii! Sârguitor pentru Dumnezeu şi semeni pe acest pământ, va avea mare răsplata în Ceruri!” sunt doar câteva mesaje postate pe grupul respectiv.

Mănăstirea Frăsinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcaşului. Mănăstirea este în comuna Muereasca, judeţul Vâlcea.