Părintele Necula, fan înfocat al clubului cu șase titluri europene: ”Pentru imn și pentru antrenor, ce a făcut pentru echipa aia”

Părintele Constantin Necula (52 de ani) a povestit la podcastul lui Mihai Bobonete care sunt preferații săi în fotbal, mai ales că a jucat și el pe postul de portar.

09 mai 2023, 14:54
Părintele Necula, fan înfocat al clubului cu șase titluri europene: ”Pentru imn și pentru antrenor, ce a făcut pentru echipa aia”

Părintele Constantin Necula (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute figuri al ortodoxiei românești. Ardeleanul are numeroase apariții TV și în podcast-uri, a scris peste 50 de cărți, de asemenea.

În Vinerea Mare, părintele a fost invitatul podcast-ului „Da Bravo”, al lui Mihai Bobonete, unde nu și-a ascuns pasiunea pentru fotbal, a mărturisit că a practicat și el acest sport, plus handbal. Preotul este un suporter pătimaș al lui Liverpool, explicând de ce.

„Singura echipă care a contat și contează pentru mine este Liverpool. Îmi place mult imnul ei (n.r. You’ll never walk alone). Mai ales pentru imn. Și pentru Klopp, ce-a făcut pentru echipa aia.

Citește și: Dan Şucu, declaraţie scandaloasă despre soţiile fotbaliştilor de la Rapid. „Poate pentru că a trecut printr-un divorţ!”

Am avut șansa unui meci pe Wembley, meciul a fost Anglia – Germania, iar atmosfera aia în care oamenii au cântat imnul Angliei mi-a adus aminte de lipsa noastră de cuviință la cuvintele noastre.

Am stat pleoștit tot meciul, a fost o „saftea” acolo, un 0-0… Mi-am promis că voi merge și la un meci al lui Liverpool”, a declarat părintele Necula.

Citește și: După Gigi Becali, și patronul CFR Cluj anunță că se retrage din fotbal: ”Nu mai înghit această hoție a FRF”