Părinţi terorizaţi de fiul înarmat, la Suceava. Tânărul voia bani de buzunar

Supărat că părinţii nu i-au dat bani de buzunar, un tânăr din Suceava s-a îmbătat, a luat puşca de vânătoare a tatălui şi și-a sunat familia, ameninţând-o că îi va da o lecţie. Părinţii erau la o petrecere şi au anunţat imediat poliţia.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 06:37
Părinţi terorizaţi de fiul înarmat, la Suceava. Tânărul voia bani de buzunar

Fiul unui vânător din localitatea suceveană Stulpicani şi-a terorizat părinţii după ce a luat arma tatălui său. Supărat că pierduse mulţi bani la jocuri de noroc şi acumulase datorii, iar părinţii nu au vrut să îi dea bani în ziua respectivă, acesta a pus mâna pe telefon şi i-a anunţat pe părinţi că are asupra lui puşca şi cartuşele şi că va veni după ei la petrecerea unde se aflau. Speriaţi, părinţii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiştilor.

Citeşte şi Artişti români, ameninţaţi pentru că au acceptat să participe la un concert în Republica Moldova

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a tras mai multe focuri de armă în plan vertical,în grădina locuinţei, după care s-a îndreptat spre zona împădurită a satului. Potrivit informatiata.ro, pentru depistarea tânărului s-a folosit câinele de urmă, iar pentru identificarea armei şi a eventualelor elemente folosite de muniţie a fost utilizat un detector de metale.

În mai puţin de 24 de ore de la declanşarea operaţiunii, tânărul a fost localizat în apropierea unui fânar din zona denumită Pârâul Ursului din comuna Stulpicani. Acesta a fost reţinut de poliţişti, activităţile continuând în vederea găsirii armei sustrase şi a elementelor de muniţie.