Părinţii Alexandrei, sunaţi de cel puţin 10 ori de pe numere necunoscute după dispariţia fetei. Ultimul apel, după arestarea lui Dincă

Părinţii Alexandrei au fost sunaţi de cel puţin 10 ori în ziua în care Alexandra a cerut ajutorul autorităţilor la 112. Nimeni nu vorbea, în momentul în care părinţii răspundeau la telefon, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu. Şocant este şi faptul că părinţii fetei de 15 ani, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, au fost sunaţi şi vineri dimineaţă, în jurul orei 7, când Gheorghe Dincă era deja în custodia Poliţiei.

08 aug. 2019, 11:08
Părinţii Alexandrei, sunaţi de cel puţin 10 ori de pe numere necunoscute după dispariţia fetei. Ultimul apel, după arestarea lui Dincă

Alexandru Cumpănaşu a spus, joi, că părinţii Alexandrei au fost sunaţi prima dată joi, 25 august, la ora 10.30, apoi vineri, în jurul orei 7 dimineaţa, de pe numere diferite, mesajul fiind acelaşi: Alexandra este bine și că merge în Marea Britanie ca să facă bani. De asemenea, de alte zece ori familia a fost sunată în joia de după răpire, de pe numele necunoscute, dar nimeni nu le-a vorbit.

„Există şi în cazul Alexandrei mai multe apeluri. Mama şi tatăl Alexandrei au fost sunaţi de cel puţin două ori. O dată la ora 10.30, joi, când Alexandra era deja răpită şi nu sunase încă la 112, de pe cartela cumpărată de la Craiova, iar vineri, la 7.30, a mai fost un apel, care avea acelaşi mesaj, să stea liniştiţi, să nu îşi facă probleme. Numărul nu mai este funcțional. Acest al doilea apel nici până la această oră nu a fost localizat de Parchet şi de Poliţie. Le-am dat numărul de telefon și le-am spus și unde locuiește persoana care până-n 2014 a deținut acest număr, am găsit localizarea pe Internet. În cursul zilei de joi îmi spunea mama Alexandrei că au fost cel puţin 10 apeluri de pe număr necunoscut, la care când răspundea, la partea cealaltă a firului nu răspundea nimeni. Sunt dovezi de complicitate”, a spus Alexandru Cumpănaşu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Citeşte şi CAZUL CARACAL. Noi oase descoperite de anchetatori în locuinţa lui Gheorghe Dincă

Ciudat este că și familia Luizei a fost sunată în două zile diferite de pe numere de telefon diferite, de persoane diferite, unul mai tânăr, altul mai bătrân, și i s-a spus aproximativ același lucru, diferența fiind doar țara de destinație.