Părinţii celui de-al treilea copil mort la „Marie Curie”, dezvăluiri cutremurătoare VIDEO

Părinţii ultimului copil mort din cauza sindromului hemolitic-uremic îşi petrec ultimele momente împreună cu fetiţa lor, la Piteşti. Devastaţi de durere, ei aşteaptă răspunsuri şi se roagă pentru copiii care încă se zbat pentru vieţile lor în Capitală. Fetiţa lor va fi înmormântată mâine.

RomaniaTV.net
18 feb. 2016, 11:26
Părinţii celui de-al treilea copil mort la „Marie Curie”, dezvăluiri cutremurătoare VIDEO

Maria împlinise un an şi patru luni chiar în ziua în care s-a stins. Deşi sperau că fetiţa lor îşi va reveni, părinţii au simţit că lupta micuţei este tot mai grea.

„De când a murit cealaltă fetiţă în faţa noastră, Ioana, mi-am dat seama că nu mai scapă nici Maria”, spune deznădăjduit tatăl copilei plecate acum printre îngeri.

Mama încearcă şi ea să se resemneze: „Am sperat, ca orice mamă, dar se vedea”.

Tinerii nu ştiu nici acum ce le-a ucis fetiţa. La Piteşti li s-a spus că starea micuţei nu este gravă, iar când au întrebat dacă nu ar fi mai bine ca ea să fie tratată la Bucureşti, şi s-a răspuns că nici în Capitală nu umblă câinii cu covrigi în coadă. „Iniţial ne-au spus că nu e de internat, că e enterocolită. Ne-a dat o reţetă şi peste două ore ne-am întors tot la urgenţe şi au spus nu v-am zis să mergeţi la infecţioase, că ne depăşeşte, nu e de noi. I-am spus, doamnă, dacă credeţi că nu se poate aici, merg la Bucureşti şi doamna a spus: ce credeţi, că la Bucureşti sunt câini cu colaci în coadă?”, a povestit tatăl Mariei.

Bunicul fetiţei este şi el dărâmat de durere şi nu poate trece peste revolta de a-şi fi văzut nepoţica pasată între secţile spitalului. „A fost pasată de la pediatrie, la infecţioase şi tot aşa. Ia o reţetă, nu e de internare… Copilul se simţea din ce în ce mai rău”.

Maria s-a stins la o săptămână după ce a fost dusă la Spitalul Marie Curie din Capitală, iar părinţii ei nu-şi mai doresc decât să afle de ce le-a murit copilul: „Trebuie să ne răspundă cineva la ce s-a întâmplat. Trebuie să iasă raportul medico-legal. Şase luni durează. E cam mult, de aia cred că nu or să salveze copiii ăia care sunt acolo”.