Părinţii copilului ucis de câini şi bunica, AUDIAŢI de procurori

Părinţii micuţului Ionuţ, copilul ucis de câini, şi bunica lui vor fi audiaţi de procurori. Anchetatorii îi aşteaptă la parchete ziele viitoare, după înmormântarea micuţului.

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 08:34
Părinţii copilului ucis de câini şi bunica, AUDIAŢI de procurori

Ancheta deschisă în cazul copilului ucis de câini a fost preluată de Parchetul General. În zilele următoare, familia băieţului va fi audiată. În primul rând, bunica va trebuie să le explice procurorilor ce s-a întâmplat în acea zi cu Ionuţ. Astăzi sunt aşteptaţi la audieri reprezentanţii ONG-ului care a adoptat acel câine.

Copilul ucis de câini în Bucureşti va fi înmormântat azi. Rudele s-au strâns la capelă, inclusiv colegii de grădiniţă au venit să-şi ia adio de la Ionuţ. O ţară întreagă a rămas şocată de moartea cumplită a băieţelului de 4 ani.

Primarul Sorin Oprescu declanşează REFERENDUM în privinţa EUTANASIERII câinilor fără stăpân

Tatăl lui Ionuţ înţelege cu greu ce s-a întâmplat. Ştie însă că, de acum înainte, nu o să mai aibă linişte.

„Eu, ca părinte nu o să am niciodată conştiinţa împăcată şi pentru cei care spun totuşi asta, îi rog să vină să vadă şi apoi să spună că au conştiinţa împăcată. Ultimele clipe ale unui îngeraş au fost groaznice”, a spus tatăl copilului.

El nu caută vinovaţi, ci dreptate. Tatăl lui Ionuţ a spus că preşedintele Traian Băsescu a fost primul demnitar care a trimis o coloană de flori la căpătâiul micuţului şi că i-a transmis şefului statului să facă demersuri pentru ca problema maidanezilor să fie rezolvată şi tragedii precum cea a fiului său să nu se mai repete.

„Vă dau cuvântul meu, după ce am văzut ieri, am văzut poza lui Ionuţ, sunt marcat! Sunt marcat! Ce splendoare de copil şi ce se poate întâmpla”, a declarat preşedintele ţării.

Parlamentarii au decis să se mobilizeze după ce băieţelul de 4 ani a murit sfâşiat de câini. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va dezbate săptămâna viitoare proiectul care modifică Legea câinilor fără stăpân, iniţiat încă din 2007.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?

Citeşte şi: Mesaj SFÂŞIETOR al tatălui băieţelului ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii să vină să-mi vadă copilul

Citeşte şi: Război pe tema maidanezilor. Antonescu: La ce să facem referendum? E clar că oamenii nu vor câini pe străzi

Citeşte şi: „Am luat toate măsurile, am mutat câinii comunitari pe Stadionul Dinamo”. Vezi cui aparţine declaraţia

Citeşte şi: Oprescu, ÎN LACRIMI în faţa jurnaliştilor. Vezi ce mesaj le-a transmis părinţilor copilului ucis de câini VIDEO

Citeşte şi: Mărturii ZGUDUITOARE ale bunicii copilului ucis de câini. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus

Citeşte şi: Problema câinilor maidanezi, trimisă în Parlament. Ponta îi cere lui Dragnea să identifice o soluţie „rapidă”