Părinţii Deliei, din nou împreună! Tatăl artistei a renunţat la călugărie şi s-a întors după 18 ani de la Muntele Athos

Ion Matache a plecat acum 18 ani de lângă familie pentru a deveni călugăr pe Muntele Athos, dar acum a renunţat la viaâa monahală şi s-a întors acasă, din cauza problemelor de sănătate.

22 sept. 2022, 12:16
Părinţii Deliei, din nou împreună! Tatăl artistei a renunţat la călugărie şi s-a întors după 18 ani de la Muntele Athos
Părinţii Deliei, din nou împreună! Tatăl artistei a renunţat la călugărie şi s-a întors după 18 ani de la Muntele Athos

Părinţii Deliei, din nou împreună! Tatăl artistei a decis să se facă călugăr și să plece pe Muntele Athos după divorțul de Gina Matache, din 2004. După 18 ani petrecuți separat, părinții Deliei locuiesc din nou în aceeași casă. „Cred că avem grijă unul de altul, că nici eu nu stau prea bine cu sănătate. Au început ale bătrâneții, suntem doi oameni cam la apusul vieții. La bătrânețe trebuie să ai pe cineva, măcar să-ți dea telefon la Salvare, dacă nu poate să te ajute”, a spus Gina Matache la Antena Stars.

Citeşte şi: Edi Iordănescu a dat cărțile pe față: de ce s-a despărţit, de fapt, de Delia Matache: „Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună”

„Am stat dintotdeauna împreună. Omul a venit acasă la el, că e casa amândurora. El a venit de 3-4 ani, când a fost operat. Săracul nu e la pat sau să zici că are ceva grav. Adică, grav a fost, în fine. Ideea era că omul nu se mai întoarce. E un om bolnav, eu bolnavă. Unde să se mai ducă? A avut probleme cu rinichii. I-au scos un rinichi. Acum are și o polineuropatie care îl ține. Săracul, abia merge”, a adăugat Gina Matache.

Citeşte şi: Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia, investind în cryptomonede. Ce alte „victime” ar mai fi făcut afaceristul

Acum ceva timp, Ion Matache a vorbit despre alegerea lui de ase dedica vieții monahale și a explicat cum l-a descoperit pe Dumnezeu. „Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată Tatăl Nostru. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat. Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat”, a povestit Ion Matache.