Acuzaţii GRAVE în cazul fetei de 15 ani moarte în condiţii suspecte. Ce spun părinţii despre medici

Anchetă după moartea suspectă a unei eleve din Cluj. Fetei de 15 ani i s-a făcut rău în clasă, părinţii au venit de urgenţă şi au dus-o la medic. Aici i s-a prescris un medicament, numai că imediat după ce l-a luat, fata a leşinat. Dusă cu ambulanţa la spital, ea a murit sub ochii medicilor. Familia fetei este acum revoltată şi face acuzaţii grave la adresa celor care ar fi trebuit să se îngrijească de fiica lor. 

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 06:39
Acuzaţii GRAVE în cazul fetei de 15 ani moarte în condiţii suspecte. Ce spun părinţii despre medici

De mai bine de o săptămână, fata de 15 ani, bolnavă de pneumonie, lua un tratament recomandat de medici, informează România TV. Cu toate acestea, starea ei s-a înrăutăţit, iar ambulanţa a luat-o chiar de la şcoală după ce adolescenta a intrat în stop cardiorespirator.

Citeşte şi TRAGEDIE. O elevă de 15 ani a murit, după ce i s-a făcut rău în clasă

„I-a scris un tatament si i-a dat drumul acasa. Nevasta i-a zis «Doamna doctor, internati-o». A mers la scoala miercuri si a inceput sa ii fie rau”, a povestit tatăl fetei. După mai bine de o oră de resuscitare, fata a murit sub privirile medicilor.

Familia este acum revoltată şi face acuzaţii grave. Sfâşiaţi de durere, oamenii spun că fata era în stare gravă, iar medicii de la spitalul din Turda ar fi trebuit să o ţină de la început în spital.

Citeşte şi Ultima imagine cu Iulia în viaţă. Fata din Blaj, moartă în condiţii misterioase, era foarte populară

Raportul preliminar al IML arată că eleva a murit de pneumonie. „Era deja de peste o ora in stop cardiorespirator cu manevre de resuscitare in desfasurare. În urma raportului medicolegal vom afla cauza”, a declarat managerul spitalului din Turda. 

Părinţii sunt decişi să sesizeze Colegiul Medicilor. De asemenea, poliţia dar şi reprezentanţii DSP au deschis câte o anchetă.