Părinţii fetei din Buzău, care aproape a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei, sunt în stare de şoc

Tânăra a fost internată într-un centru special pentru victimele violenței în familie. Ea a fost bătută, sechestrată și umilită de iubitul care a filmat totul, iar mai apoi a postat videoclipurile pe internet.

RomaniaTV.net
05 dec. 2018, 07:04
Părinţii fetei din Buzău, care aproape a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei, sunt în stare de şoc

Doar opt luni de relație i-au trebuit lui robert ca să se transforme într-un monstru. Din cauza drogurilor, tânărul a început să-și bată iubita cu bestialitate. O umilea apoi posta totul pe rețelele de socializare. Părinții victimei regretă acum că s-au lăsat păcăliți de amabilitatea băiatului.

Tatăl fetei: La început mi se parea un baiat ok. Nu am crezut ca o sa fie asa de agresiv cum a fost ultima oara. A venit de doua ori la mine acasa. A doua oara mi s a parut ceva ciudat ca se certau.

Părinții fetei au intrat de mai multe ori in conflict cu iubitul fiicei lor. În urma certurilor, casa acestora a fost vandalizată de individul violent.

„Mi-a luat ceva bani din casa, sotia l-a certat, iar el pentru ca sotia l-a certat si nu a vrut sa recunoasca ca a furat acei banuti, mi-a spart un geam la casa”. În momentul în care au fost sunați de polițiști și au aflat ce s-a întâmplat cu fiica lor, părinții tinerei au intrat în stare de șoc. Fata era aproape mutilată și plină de sânge și vânătăi. Ea a ajuns în stare gravă la spital.

Mama fetei: Pur si simplu am ramas socata. Nu mi venea sa cred ca este fata mea. Deci cum era in cada, cum ii dadea cu paharul in cap. Deci nu mi venea sa cred. Eu l-am dat afara din casa mea, i-am zis ca la mine nu are ce sa mai caute.

Părinții victimei au depus mai multe plângeri și speră ca băiatul să plătească pentru faptele sale. Acum , individul se află în arestul poliției pentru o perioadă de 30 de zile.