Părinţii fetiţei ucise de olandez în Dâmboviţa, chemaţi de procurori: „Nu ştiu ce a avut cu copilaşul nostru, suntem distruşi”

Părinţii fetei de 11 ani din Dâmboviţa abuzată şi ucisă de un cetăţean olandez în septembrie anul acesta, au fost chemaţi la audieri la Parchetul General. Ancheta în cazul pedofilului olandez care a acţionat în România continuă, în ciuda faptului ca acesta s-a sinucis imediat dupa ce i-a luat viata micuței Adriana Feraru.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 08:06

Tatăl şi mama Adrianei s-au prezentat, vineri dimineaţă, la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Părinţii fetei au lăsat de înţeles că nu cred că olandezul s-a sinucis.

„Este bine să ne informeze. „Băi băieți, a murit! Uitați o copie după certificatul de deces” sau ceva”, spune revoltat tatăl copilei.

Mama Adrianei este distrusă şi încă nu îşi explică de ce a fost ucisă copila. „Eu nu știu ce a avut cu copilașul nostru…Suntem o familie distrusă”.

Chiar dacă cetăţeanul olandez s-a sinucis în Olanda la câteva zile după moartea fetei, ancheta continuă pentru că procurorii din România vor să afle dacă a avut complici în România.

Mihaela Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, din Gura Șuții, judeţul Dâmboviţa, a fost dată dispărută la mijlocul lunii septembrie. Fata ieşise de la şcoală şi se întorcea acasă. După trei zile de căutări, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp. Copila prezinta urme de violență pe corp, iar medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani a murit sugrumată. De asemenea, legiştii au stabilit că fetiţa fusese şi abuzată sexual.

Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Principalul suspect în acest caz, un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la scurt timp după uciderea Adrianei, s-a sinucis în Olanda la scurt timp.