Părinţii lui Dan Diaconescu, în stare de şoc după condamnare. Ce i-a transmis DD mamei sale

Părinţii fostului realizator TV, Dan Diaconescu, sunt devastaţi de durere după ce au aflat că fiul lor a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. Mama acestuia plânge încontinuu de la aflarea veştii. În plus, şi oamenii din Caracal, oraşul natal al lui Dan Diaconescu, sunt în stare de şoc. Mulţi cred că povestea cu şantajul i-a fost înscenată fostului candidat la prezidenţiale.

05 mart. 2015, 07:25

Părinții lui Dan Diaconescu sunt în stare de şoc. De când a primit vestea, mama fostului realizator tv plânge încontinuu. Unii localnici s-au dus chiar să stea de vorbă cu părinţii lui Dan Diaconescu.

Un vecin, prieten al familiei, a fost singura persoană care a fost primită în casa din Caracal, unde a copilărit Dan Diaconescu. Bărbatul a mers, imediat ce a aflat vestea, la vecinii săi pentru a-i consola. 

Citeşte şi: Mesajul lui Dan Diaconescu din spatele gratiilor. Cum şi-a petrecut prima noapte la închisoare

„Șocul este foarte mare. Se așteptau la o condamnare, dar nu la 5 ani și jumătate. Doamna Maria plânge încontinuu. Am vrut să-i dau un Xanax, dar a refuzat. Colonelul e mai tare, seamănă cu Dan. I-a sunat foarte puțin. A vorbit cu mama lui și i-a spus să fie tare și să nu mai plângă”, a spus un vecin.

„El e mai puternic, mama e mai slăbuţă. Plânge tot timpul. A şi sunat-o el. I-a spus să nu plângă că face recurs. Ce să spună un copil unei mame în situaţia asta”, a adăugat un alt localnic, prieten al familiei Diaconescu.

Vestea i-a șocat pe toți caracalenii. Ei sunt convinși că politica i-a adus probleme.

Citeşte şi: Mircea Badea, mesaj dur după arestarea lui Dan Diaconescu

„Am rămas surprinsă. Sunt nişte oameni foarte cumsecade. Îl ştiu de băiat cuminte de la bărbatul meu. Foarte rău îmi pare. Eu cred că a fost o farsă. I s-o trage de la Băsescu, de când avea televiziunea„, a declarat o localnică.

„Nu cred că a făcut rău nimănui. Din contra, a ajutat. Nu ştim nimic, cred că e un şantaj ceva. Da, şantaj, înscenare. Când i-a luat OTV-ul, tot Băsescu a fost băgat de i-a făcut necazul ăsta. Suntem împotriva arestării lui Dan Diaconescu„, a precizat un alt localnic.

„Noi avem încredere în el. Îl cunosc personal. Am jucat mingea cu el aici. Nu sunt de acord. Noi avem încredere în el. Nu îl cred în stare de şantaj. Mi s-a părut un om foarte serios”, a menţionat alt cărăcălean.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, CONDAMNAT la închisoare şi RIDICAT de poliţie: „Mi-au închis televiziunile, acum şi pe mine”

Alţii, însă sunt de părere că justiţia şi-a făcut treaba.”Este politic şi tot ce fac aceşti politicieni care nu mai sunt capabili să conducă ne-a ruinat, ne-a terminat„, a afirmat o localnică.

Hoţii care fură, la puşcărie. Nu contează că e Dan Diaconescu, că e Băsescu, Udrea. Toţi hoţii să fie la puşcărie„, a spus un alt bărbat din Caracal.