Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a făcut Dana Nălbaru

E mare bucurie în familia lui Dragoș Bucur. Părinții actorului au aniversat 50 de ani de la căsătorie în weekend, dar petrecerea pentru "nunta de aur" a fost organizată chiar de nora lor, de Dana Nălbaru.

29 sept. 2023, 20:30

Tot Dana Nălbaru a fost cea care le-a arătat urmăritorilor săi cum arată socrii ei, care au făcut 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția le-au făcut petrecerea la Balotești, unde s-au simțit foarte bine. Cei doi și-au reînnoit și jurămintele la biserică.

Citește și Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar Dragoș Bucur este creștin ortodox

„Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la patiseria noastră. Sunt încântată, a fost frumos!”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru renunță la oraș pentru viața de la țară. Și-au făcut o casă în mijlocul naturii unde vor să locuiască cu toată familia

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se pregătesc să înceapă o nouă viață. Vor să renunțe la haosul din Capitală și să ducă o viață modestă, la țară. Dragoș Bucur a spus că vrea să găsească un loc liniștit unde poate să stea alături de familia lui. Casa nu e încă gata, dar el a început deja să prezinte urmăritorilor cu ce provocări îi apar în cale. Locuința nu e conectată la utilități, astfel că a apelat la o firmă care să-i monteze panouri fotovoltaice.

Citește și Dana Nălbaru a dat vestea despre boala lui Dragoș Bucur: “Nu m-a recunoscut, a intrat în hipo…M-am panicat rău”

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.