Părinţii lui Mihai Gâdea, infectaţi cu coronavirus: „Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata”

Părinţii lui Mihai Gâdea au fost infectaţi cu coronavirus. Prezentatorul de la "Sinteza Zilei" a trecut prin clipe grele, precizând faptul că tatăl său s-a simțit mai rău decât mama lui, dar datorită medicilor, astăzi se poate bucura de amândoi.

18 mart. 2021, 09:44
Părinţii lui Mihai Gâdea, infectaţi cu coronavirus: „Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata”
Părinţii lui Mihai Gâdea, infectaţi cu coronavirus

Părinţii lui Mihai Gâdea, infectaţi cu coronavirus. Jurnalistul a povestit cum s-a simțit virusul de aproape, după ce părinții săi au fost testați pozitiv.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă rupe tăcerea, după ce s-a contrat cu Mihai Gâdea: „A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democraţia! Este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale!”

„Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați (n.r. cu virusul Sars-CoV-2). Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Părinţii lui Mihai Gâdea, infectaţi cu coronavirus

Acum ceva timp, familia lui Mihai Gâdea a fost lovită de o tragedie, un prieten apropiat, stabilit în America, a fost răpus de COVID-19. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, directorul de la Antena 3 i-a adus un ultim omagiu.

Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… «Wow, venea Mircea».

Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați. Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi”, a mărturisit prezentatorul, în toamna anului trecut.


loading...
Partenerii noștri