Părinții micuței Teodora Mihaela sunt în doliu după ce micuța a plecat printre îngeri. Aceștia acuză medicii din Baia Mare de malpraxis și sunt hotărâți să facă dreptate

Părinții micuței Teodora Mihaela sunt devastați după ce micuța de doar câteva săptămâni s-a stins din viață. Familia bebelușului este pregătită să facă dreptate, deoarece sunt de părere că la mijloc este vorba de malpraxisul medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr.Constantin Opriş" Baia Mare.

04 mai 2023, 09:56
Părinții micuței Teodora Mihaela sunt în doliu după ce micuța a plecat printre îngeri. Aceștia acuză medicii din Baia Mare de malpraxis și sunt hotărâți să facă dreptate

Părinții unei fetițe de doar câteva săptămâni sunt în doliu, după ce micuța Teodora Mihaela a plecat dintre noi după ce a fost externată din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş” Baia Mare. Aceștia acuză medicii spitalului de malpraxis și sunt deciși să lupte pentru a-și face dreptate.

Citește și: Cum arată „palatul” construit de Teodora Becali în Constanța. Primele imagini cu locuința de lux de pe litoralul românesc

Micuța fusese născută pe data de zece aprilie, ocazie cu care părinții au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu bebelușul, povestind că aceasta are 3,2 kilograme.

„Mă numesc Teodora Mihaela și m-am născut la data de 10.04.2023, perfect sănătoasă cu o greutate de 3,2kg.”, au scris părinții fetiței pe o rețea socială.

Ulterior, părinții au explicat prin ce tragedie a trecut în zilele ulterioare nașterii. Fetița nu a fost externată, deoarece a contactat un virus, cel mai probabil luat din spital. După nu mai puțin de 8 zile, micuța a fost lăsată să plece acasă, medicii considerând că aceasta este acum sănătoasă și poate ieși în lume.

„În urma unor persoane incompetente care s-au ocupat de mine, din ziua nașterii și timp de 10 zile, perioadă în care am fost diagnostica cu un virus (nu știu de care), cel mai probabil luat din spitalul județean din Baia Mare, în urma căruia am făcut pneumonie și ulterior un hamaton (probabil din recoltări de sânge) la nivelul căpuțului . Pe data de 18.04 am fost lăsata acasă „sănătoasă” fără sa mai iau alte tratamente. Tot pe aceasta dată mi-am cunoscut frățiorii și restul familiei, mă simțeam relativ bine, si am ajuns la 3.7 kg. În data de 02.05.2023 nu am reușit să mă trezesc, am plecat printre îngerii de unde vă veghez cu ochișorii mei albaștrii si știu că părinții mei, mama Emilia Aurica Viman și tata Cosmin Viman m-au iubit enorm și știu că vor face tot ce este cu putință omenesc ca toți cei care au greșit să fie trași la răspundere.”, arată părinții care își plâng bebelușul.

Teodora Mihaela a plecat printre îngeri

Părinții sunt hotărâți să aducă dreptatea de partea lor, fiind convinși că moartea fetiței lor este rezultatul malpraxisului.

„Dragă nepoțică Teodora Mihaela, drum lin către îngeri !! Ai fost un copil minunat și cuminte !! A rămas pătuțul gol dar și un gol în sufletele noastre imens ! Pare că ceri ajutor. !! Dar nimeni nu a reușit să te ajute, dragă nepoțică !! Nu ai greșit la nimeni cu nimic !”, au scris rudele fetiței pe o rețea socială.

Citește și: Teodora Mareș și Adrian Păduraru, protagoniștii din’Declarație de dragoste’, nu se plăceau deloc: „Nu ne suportam”