Paris Hilton, însoţită de un tip brunet la toaletă. Cei doi au folosit aceiaşi cabină. Ce a făcut bărbatul după este halucinant FOTO

Joi seară, Paris Hilton a oferit, în NUBA București, cel mai exclusivist club din țara noastră, o reprezentație de zile mari. După momentele incendiare din Ibiza și Las Vegas, moștenitoarea imperiului Hilton a susținut primul ei show live, în calitate de DJ, în România. 

07 iul. 2018, 08:04

În jurul orei 3 dimineața, după ce a părăsit pupitrul DJ-ului, Paris Hilton s-a îndreptat grăbită spre toaletă, acolo unde, spre surprinderea generală, a intrat însoțită de un brunet, scrie cancan.ro. După câteva minute, cei doi au ieșit din cabină foarte zâmbitori.

Citeşte şi Ce comentariu i-a lăsat Paris Hilton unei românce care a postat o poză cu ea pe reţeaua de socializare

În timp ce faimoasa miliardară se admira în oglindă, bărbatul care o însoțea a recurs la un gest de-a dreptul stupefiant. Mai exact, s-a dus direct la chiuvetă și a băgat telefonul pe care-l ținea în mână sub jetul de apă, ca și când ecranul său ar fi fost murdărit de vreun praf imaginar.

Brunetul a lăsat câteva secunde apa să curgă peste ecranul smartphone-ului, apoi l-a scuturat discret și a pornit uscătorul de mâini, pentru a aduce telefonul la starea inițială.