Paris Hilton a petrecut până-n zori, cu Nicu Gheară, la Ibiza

Paris Hilton petrece alături de români şi vrea să viziteze ţara noastră. Weekendul trecut, miliardara a petrecut în compania afaceristului Nicu Gheară. Paris Hilton l-a cunoscut pe român la o petrecere privată, dar impresionată de el, l-a urmat la un club de noapte din Ibiza, local patronat de afaceristul român.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 15:52
Paris Hilton a petrecut până-n zori, cu Nicu Gheară, la Ibiza

Când nu face pe DJ-ul în Brazilia, Paris Hilton îşi petrece timpul în cluburi. De la Cannes la Ibiza, o ţine tot într-o petrecere. Alături de Nicu Gheară şi de soţia acestuia, Paris Hilton a petrecut până la ziuă. După petrecere, ea i-a promis lui Gheară că va veni în România.

Paris Hilton nu e singura vedetă pe care afaceristul român o cunoaşte personal. El a petrecut alături de nume grele ale cinematografiei americane: Al Pacino, Woody Harrelson, Steven Segal sau Jamie Foxx.  Printre cunoscuţii românului se numără şi Mick Hucknall, solistul de la Simply Red; dar şi creatori de modă şi fotbalişti.

Ronaldo, Puyol şi Pique sunt doar câţiva dintre fotbaliştii celebri care au petrecut în compania lui Gheară. Mai mult, se pare că Shakira şi Pique s-ar fi cunoscut în clubul din Ibiza patronat de român. Unele voci au susţinut chiar posibilitatea ca familia Gheară să fie naşul de cununie al cuplului Shakira-Pique. Ipostaza de naş îi este bine cunoscută afaceristului.

Printre finii lui se numără: Adrian Mutu şi Consuelo, Elena Gheorghe şi Cornel Ene, Ionuţ Iftimoaie şi mulţi alţii.